Zvezda vraća bivšeg fudbalera u januaru? (VIDEO)

Nekadašanji levi bek crveno-belih Dušan Anđelković navodno dogovorio povratak na Marakanu

  • 11

Dušan Anđelković se vraća u Crvenu zvezdu! Nekadašnji član crveno-belih, koji je tokom jeseni trenirao sa prvotimcima srpskog šampiona, blizu je povratka na Marakanu gde je boravio u periodu od 2005 - 2008. godine.

Kako dnevni list Sport saznaje, Anđelković je već postigao dogovor sa crveno-belima i trebalo bi da potpiše dvogodišnji ugovor već prvog dana zimskog prelaznog roka. Iskusni levi bek (32) je od letos bez ugovora pošto mu je istekao trogodišnji koji je imao sa Krasnodarom.

Takođe, ovaj list navodi da će Anđelković u Zvezdi igrati sa kumom Aleksandrom Lukovićem koji je, navodno, već u oktobru dogovorio saradnju, iako je pre neki dan dao izjave iz kojih se moglo zaključiti da je daleko od crveno-belog dresa.

Dolazak Anđelkovića na mesto levog beka verovatno će značiti kraj za Stefana Đorđevića ili Nikolu Antić jer bi Zvezda, u tom slučaju, imala četvoricu levih bekova. Mada, moguće je da će neko od njih dvojice otići i na pozajmicu.

Zanimljivo, crveno-beli još nisu naplatili novac od prve prodaje Anđelkovića u Koadželi zbog toga što je turski klub bankrotirao i otišao u treću ligu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA