ČOVIĆ: Marko Ivković je hteo da izbegne haos, a onda je ubijen sa leđa!

Nebojša Čović je na današnjoj konferenciji za štampu izneo nove detalje vezane za ubistvo Marka Ivkovića

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Djoka-Grof "Civijas for ever"Sharm el Scheik
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • goran

    23. novembar 2014 | 19:04

    momak ubijen zbog gluposti,vecna mu slava pocivao u raju. Ali treba li da se vec jednom zapitamo zasto se sve ovo dogagja nama :balkancima: pogledajte hrvati,srbi, albanci,bosanci,turci,grci,bugari. sto nema nasilja na stadionima engleske poznatih huligana sedamdesetih, nemacke svedke i td,neznam dali bi mogo neki psihijatar da mi objasni.ja odem na utakmicu odgledam na miru , ne moram bacati baklje paliti stolice. krivi su klubovi koji placaajua apauat anvijacima placaju karte.i na kraju ne strada na primer,Bogdanov ili neki od vodza navijaca nego stradaju naivni mladi ljudi.

  • naca

    23. novembar 2014 | 15:46

    Propustom Turske ugasen je jedan mlad zivot i to na koji nacin.....nadam se samo da ce ubica biti pronadjen i kaznjen i da ce ta kazna biti opomena svima da ovakve stvari ne smeju da se desavaju! Iskreno saucesce porodici!!!

  • Sare mladji

    23. novembar 2014 | 11:52

    Zalosno je da se ovaj covek Covic oglasava povodom smrti jednog ni krivog ni duznog decaka koji je posao sa svojim drugarima organizovano da navijaju i daju podrsku svom voljenom klubu . Posto se desila ta nesreca kojoj odgovornost snose i organizatori putovanja,jer da taj klub nije osecao potrebu za tim mladim momcima i nije ih poveo tose nebih ni desilo i taj decko bi bio danas ziv. Kako sam vec cuo TURSKA policija krivi grupu navijaca zvezde da su oni krivi za smrt nevinog i nesrecnog momka. Toj izjavi turske policije neverujem kao ni tom postenjacini Covicu, po njemu su drugi krivi samo on nije... Moje najiskrenije saucesce FAMILIJI NESRECNO NASTRADALOG MOMKA, NEKA POCIVA U MIRU...Covicu trebalo bi da kao predsednik kk, preuzmete odgovornost u ime organizatora putovanja. Ako objavite ovaj komentar hvala i izvinjavam se za eventualne pravopisne propuste uvredio nisam nikoga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA