ČOVIĆ: Marko Ivković je hteo da izbegne haos, a onda je ubijen sa leđa!

Nebojša Čović je na današnjoj konferenciji za štampu izneo nove detalje vezane za ubistvo Marka Ivkovića

Komentari

  • goran

    23. novembar 2014 | 19:04

    momak ubijen zbog gluposti,vecna mu slava pocivao u raju. Ali treba li da se vec jednom zapitamo zasto se sve ovo dogagja nama :balkancima: pogledajte hrvati,srbi, albanci,bosanci,turci,grci,bugari. sto nema nasilja na stadionima engleske poznatih huligana sedamdesetih, nemacke svedke i td,neznam dali bi mogo neki psihijatar da mi objasni.ja odem na utakmicu odgledam na miru , ne moram bacati baklje paliti stolice. krivi su klubovi koji placaajua apauat anvijacima placaju karte.i na kraju ne strada na primer,Bogdanov ili neki od vodza navijaca nego stradaju naivni mladi ljudi.

  • naca

    23. novembar 2014 | 15:46

    Propustom Turske ugasen je jedan mlad zivot i to na koji nacin.....nadam se samo da ce ubica biti pronadjen i kaznjen i da ce ta kazna biti opomena svima da ovakve stvari ne smeju da se desavaju! Iskreno saucesce porodici!!!

  • Sare mladji

    23. novembar 2014 | 11:52

    Zalosno je da se ovaj covek Covic oglasava povodom smrti jednog ni krivog ni duznog decaka koji je posao sa svojim drugarima organizovano da navijaju i daju podrsku svom voljenom klubu . Posto se desila ta nesreca kojoj odgovornost snose i organizatori putovanja,jer da taj klub nije osecao potrebu za tim mladim momcima i nije ih poveo tose nebih ni desilo i taj decko bi bio danas ziv. Kako sam vec cuo TURSKA policija krivi grupu navijaca zvezde da su oni krivi za smrt nevinog i nesrecnog momka. Toj izjavi turske policije neverujem kao ni tom postenjacini Covicu, po njemu su drugi krivi samo on nije... Moje najiskrenije saucesce FAMILIJI NESRECNO NASTRADALOG MOMKA, NEKA POCIVA U MIRU...Covicu trebalo bi da kao predsednik kk, preuzmete odgovornost u ime organizatora putovanja. Ako objavite ovaj komentar hvala i izvinjavam se za eventualne pravopisne propuste uvredio nisam nikoga.

  • Ljubica

    23. novembar 2014 | 00:33

    "DAJ NAM BOŽE DA SE SVI SRBI SLOŽE" samo to i niko nam ništa neće moći verujte narode moj dragi.Ljubim vas...

  • Nebitno

    22. novembar 2014 | 20:04

    @ah Ti si dečko bolestan

  • Djoka-Grof "Civijas for ever"Sharm el Scheik

    22. novembar 2014 | 19:14

    Asim Schkarliq "Beshiktas"og prijatnog drugarskog doceka zahvalan Beogradjanima!imao je dogovor preko Partizana veze i telefona sa nesrecnim poginulim Markom Ivanovicem!Asko je docekao nase navijace Zvezde pred halom!on mi je rekao da ih je bilo 230 da spreme novac karte kostaju 10,00 eura po osobi nije ni stigao da pokupi novac od Zvezdinih navjaca za kupovinu ulaznica dogovorenih od strane glavnog blagajnika Galatesaraj- u medjuvremenu obezbedjenje ili neko od huligana su zvali Tursku policiju koja je tu bila za 5 minuta i Turska policija pocela je odmah da baca gas-dimne bombe koje su stvarale dimne zavese i vikali Serbistan terorist" medju Zvezdinim navijacima,a dali slobodan prolaz Albanskim-Turskim huliganima njih 100 naoruzanim motkama i nozevima-bodezima od 30cm koji su ih cekali sakriveni 100 metara od mesta dogadjaja tjst sport-halle!Marko decko ni duzan dade svoj zivot Turski lekari su se borili za njegov zivot i ostalih 63 teze ili lakse povredjenih!? Saucesce roditeljima poginulog Marka Ivanovica-laka mu zemlja bila!! dokle ovako svi su protiv nas SRBA a MI dalje cutimo idemo dalje !Dokle?nije moguce da smo dotakli dno zivota!moramo svi da se zapitamo sta je to u Srpskim telima da je cdeo svet protiv NAS!moj zakljucak je:EVROPSKA LJUBOMORA & ZA SRPSKI PONOS & SVETSKI LJUDI-NAJVECI-NAUCNICI & NAJBOLJI SPORTISTI I SPOTISKINJE & LEPI MUSKARCI+LEPE DEVOJKE!Sta jos reci samo to svi nas mrze iz zla njihovig dusa!Nismo ni MI ne ke srecke,ali ce vreme reci svoje doci ce i nasih 5 minuta kada ce nama ceo SVET ljubiti ....?samo jedno: DAJ BOZE DA SE SRBI JEDNOM VEC SLOZE izmedju sebe !daj boze

  • srbin

    22. novembar 2014 | 18:20

    Nevin momak ubijen zbog gluposti, ima Boga, gorjet ce u paklu ko ga je ubio !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA