Fudbaler Atletiko Madrida krvario iz nosa i bio u nesvesti, a onda se vratio na teren! (FOTO) (VIDEO)

Arda Turan je posle udarca koji je dobio u glavu pao na travu sa krvarenjem iz nosa i očiglednom ošamućenošću, ali je medicinski tim posle nekoliko minuta oporavka dao dozvolu da se vrati u igru

  • 1

Neverovatan is trašan prizor zabeležen je na utakmici između Atletiko Madrida i Malage koju je dobio domaći tim. Igrač "jorgandžija" Arda Turan u jednom trenutku je pao u nesvest, ali se posle toga vratio na teren i odigrao skoro čitav meč.

Sve se dogodilo u 19. minutu meča kada je turski fudbaler zadobio udarac u glavu kopačkom od strane protivničkog defanzivca Antunješa i pao na travu. Počeo je da krvari iz nosa i bio u nesvesti. Lekarska ekipa je odmah pritrčala i pružila mu prvu pomoć.

Posle nekoliko minuta van terena, on je uspeo da dođe k sebi i oporavi se od ovog udarca, a lekari su mu dali dozvolu da nastavi meč, pa se on vratio u igru i odigrao utakmicu do 87. minuta kada ga je zamenio Raul Garsija. Ipak, ovakva odluka medicinskog tima ponovo će izazvati raspravu u javnosti o tome da li sportistima bi trebalo da bude dozvoljeno da se vrate u igru nakon gubitka svesti ili ošamućenosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA