Zvezda se oprostila od ubijenog navijača: Izgubio je oca u ratu, a sada smo i mi ostali bez dobrog čoveka!

Napominjući da je voleo Zvezdu i bio tako mlad i divan čovek, košarkaška sekcija crveno-belih oprostila se od tragično nastradalog Marka Ivkovića

  • 3

Košarkaški klub Crvena zvezda oprostio se od navijača Marka Ivkovića, koji je u petak ubijen u Istanbulu uoči meča Evrolige protiv Galatasaraja.

- Kada razumno objašnjenje jedne tragične sudbine izostane, jednostavno zavlada muk. Marka Ivkovića nismo poznavali, ali je on jako dobro znao Crvenu zvezdu i valjda je zbog toga Zvezdu toliko voleo. Iznad svega, na jedan poseban način. Tako posvećenog sledbenika Zvezda je tragično i bespovratno izgubila i sada se oprašta od njega - navodi se na sajtu crveno-belih.

Ivković je bio rođen u Zadru, 1995. godine izbegao je iz Krajine, gde je tokom rata izgubio oca. Preselio se u Jagodinu, a kada je u drugom razredu osnovne škole došao u Zemun, drugari su mu simbolično nadenuli nadimak - Jagoda. Bio je veoma dobar đak, studirao je geodeziju na Univerzitetu u Novom Sadu i Zvezdine utakmice nije propuštao.

- Marko Ivković prešao je stotine kilometara da bi gledao upravo svoju Zvezdu, ne sluteći da će mu neko nasilnim putem oduzeti ono najvrednije što ima. Ali, upravo to se dogodilo. Marko je izgubio život, a posle toga svi se osećamo poraženi. Jer, način na koji se to dogodilo nije dostojan čoveka. Tako mladog čoveka. Tako dobrog čoveka. Marka Ivkovića. Imao je samo 25 godina - stoji u saopštenju Zvezde.

DOBRO ZNAJ DA UVEK BIĆEŠ TU: Pomen ubijenom Deliji Marku Ivkoviću u Crkvi Svetog Marka (FOTO) (VIDEO)

POSLEDNJI POZDRAV UBIJENOM NAVIJAČU: Delije pevale "Dobro znaj" ispred Crkve Svetog Marka (VIDEO)

OČAJ U PORODICI UBIJENOG NAVIJAČA: Pre nego što je izboden, Marko je nazdravljao što će postati ujak!

Marko Ivković biće sahranjen na Novom bežanijskom groblju u ponedeljak u 15 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    23. novembar 2014 | 11:07

    POZDRAV OD GROBARA! <3

  • Zorana

    23. novembar 2014 | 16:25

    Tuga velika. Počivaj u miru!

  • naca

    23. novembar 2014 | 18:34

    Propustom Turske ugasen je jedan mlad zivot i to na koji nacin.....nadam se samo da ce ubica biti pronadjen i kaznjen i da ce ta kazna biti opomena svima da ovakve stvari ne smeju da se desavaju! Iskreno saucesce porodici!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA