ALBANCI LIKUJU POSLE UBISTVA ZVEZDAŠA: Navijači Galatasaraja "pokazali Srbima"!

Albanski mediji veličaju Turke koji su skandirali "Kosovo, Kosovo" posle ubistva Marka Ivkovića

  • 24

Pojedini albanski mediji iskoristili su tragediju u Istanbulu da čestitaju turskim navijačima što su "u lice Srbima", posle ubistva navijača crveno-belih Marka Ivkovića, istakli albansku zastavu i skandirali "Kosovo, Kosovo".

U tekstu objavljenom na portalu albnews ne skriva se oduševljenje ovim potezom turskih huligana, a ubijeni "delija" pominje se tek kao "žrtva sukoba sa Srbima ispred dvorane".

"Navijači Galatasaraja pokazali su podršku za Kosovo, ali i za ceo albanski narod. Posle sukoba sa Srbima ispred hale, među gostima je bio jedan nastradali", piše na ovom sajtu. U naslovu albnews napisano je da su Turci ovo uradili "u lice Srbima".

Podsetimo, u nedelju uveče je internetom kružila fotografija sa transparentom navijača Galatasaraja, na kom najavljuju ubistva navijača Partizana, Olimpijakosa i CSKA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    24. novembar 2014 | 16:30

    Kad sam bio mali,pokojni djed stari casni crnogorski srbin me ucio,dijete moje ,u turcina nikad vjere..i uvijek mi je naglasavao da su. Nam siptari najveci,rodjenjem samim neprijatelji. Nikad vise. Da se mi braca iz cg,srbije,krajine,srpske,ne prepucavamo,mi smo jedno uvjek bili. Crna gora nikad srbiju nije nit ce izdati,ako bude opet trebalo na mojkovac,vidjecete..a kosovo kad ustanemo i ojacamo,ako se uz bracu jedinu ruse i grke svrstamo,preoracemo za 24 sata,to su cobani i robovi kroz citavu istoriju bili,i kukavice sinje,koje pucaju iza ledja,pa bace oruzje i bjez..Marko obilicu nas,junace namuceni,nek bog da mir tvojoj dobroj dusi..tuga

  • M 7777

    24. novembar 2014 | 14:09

    ziva sramota od ovih TurskoŠiptarakih huligana. a i sami smo krivi, svakome se ulizujemo, ovakve stvari odgovaraju Zapadu, ubedjen sam,,,,jedini spas nam je bratska Rusija i niko više.

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    24. novembar 2014 | 15:00

    A svima će biti žao kad Istanbul zatrese 9 po RICHTERU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA