Plejmejker koji je srušio Zvezdu u Aba ligi prošle sezone, potpisuje za Partizan?

Dosadašnji organizator igre Cibone mogao bi ostatak sezone da odigrao u crno-belom dresu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • veciti grobar

    03. decembar 2014 | 15:55

    Ovo je najkvalitetniji i najskuplji i najstariji tim u ABA ligi is sire i bio bi ogroman neuspeh da ova ekipa ne prodje u ec i u ne ossvoji sve trofeje,dm 250k,Muric 250k, Pavlovic duplo vise nego prosle godine kad je dobio lokal na adi i 17kmesecnu platu a sad dosao ranije + mu vraceni dugovi od prosle godine,macvanu vraceni dugovi i 250k ,Tepiv 200k,bogdanovic jer ima otvoren ugovor 150k itd.

  • Poljski Partizan?

    03. decembar 2014 | 13:47

    Odkud u Poljskoj Partizan?

  • 999

    03. decembar 2014 | 13:35

    Odakle partizanu sada pare da angazuje igrace ? Pa zar vas guru koji voli da bije nije urlao na svakoj konferebciji za stampu i prilikom svakog intervjua da ste bez para .... da nemate ni za porez a kamoli za angazovanje novih igraca ? Toliko je bio dosadan i agresivan u plakanju i kukanju da je sada prosto ne verovatno poreklo tih para !! Da se razumemo , angazujte koga god hocete , i Kobe Bryant-a ako zeli da dodje kod vas , ALI nemojte vise da cmizdrite kako nemate para i kako vas je C.Zvezda unistila jer je miljenik aktuelnog premijera , samo vi to nemojte da pricate jer je to toliko bezobrazno i ne vaspitano da prelazi svaku granicu dobrog ukusa . Brzo ste zaboravili kakvu ste silnu pomoc dobijali od drzave u proteklim vremenim . Samo kada se setim da sam morao da placam preko racuna za el.energiju i vase ucesce u Ligi Evrope . To ste izgleda zaboravili .... I nemojte vise te price kako kod vas dolaze igraci jer vole crno-belu boju i igraju besplatno , jer u tu pricu mogu da veruju jos samo budale i niko vise . Pitajte na primer vase bivse francuze kako se zove banka u bulevaru gde su redovno dobijali parice ! I jos jednu laz da demaskiramo .... prica kako imate najmladji tim u ligi i Evropi ..... je zaista smesno . Cemu to ? Ako su vama Tepic , Macvan . Luka Bogdanovic i sad Pavlovic poletarci onda se slazem da imate najmladhu ekipu na svetu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA