Da li je bacakanje Ninkovića prevarilo sudiju na meču Rad - Partizan? (VIDEO)

Momenat iz 45. minuta četvrtfinalnog meča Kupa Srbije između Rada i Partizana najviše se komentariše među navijačima

  • 67

Fudbaleri Partizana uspeli su da se plasiraju u polufinale nacionalnog kupa posle minimalne pobede nad Radom, a jedini pogodak delo je Petra Škuletića, koji je bio siguran sa jedanaest metara.

Kazneni udarac usledio je posle faula Miloša Markovića nad Nikolom Ninkovićem ispred gola Borisa Radunovića. Odmah potom je Milošević dobio direktan crveni karton.

Ninkovićev pad je u najmanju ruku bio teatralan, toliko da je u prvi mah delovalo da sudija Filipović želi da kartonom sankcioniše simuliranje. Međutim, ovaj momenat je bio možda i odlučujući u odluci da Marković zaradi crveni karton.

Na društvenim mrežama se uveliko komentariše prenaglašenost poteza Partizanovog fudbalera, a rasprava je uglavnom na relaciji navijača večitih rivala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan

    3. decembar 2014 | 15:55

    i ninković je kao i lazović odličan glumac i kod tog prekršaja ninković je odlično odglumijo a sudija naseo kao muva na govno sudija je napravijo još jednu veliku grešku jer ovaj šrekršaj nad ninkovićem nije bijo za crveni karton i nije bio takav prekršaj da sudija nije morao da svira penal a i patrizanov tim je poznat po tome da kad vide da u regularnom delu utakmice nemogu da daju gol pokazuju svoj bezobrazluk tako što bukvalno teraju protivničkog igrača da naapravi prekršaj nad njihovim igračem sto tako i sudije nasedaju na odličnu glumu partizanovih igrača kod nekih prekršaja koji su nepostojeći i na takav bezobrazan način timm partizana dolazi do pobede

  • Njego

    3. decembar 2014 | 15:34

    Zlo da nije sudio.... bilo bi vanredno stanje.... sto kaze nikolic dotakli smo dno, al dobro je vracamo se na vrh svetskog fudbala posle ove tekme

  • Dragan

    3. decembar 2014 | 15:48

    Ako je ono u derbiju bio penal, ovo je penalčina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA