NIKOLIĆ NA UDARU: Novopazarci tuže trenera Partizana zbog verske i nacionalne mržnje!

Čelnici kluba iz grada na Jošanici uputili još jedno saopštenje javnosti povodom utakmice odigrane u nedelju, a tom prilikom su naveli da je trener Partizana taj koji je došao na stadion da izazove incidente

  • 30

Nema stišavanja situacije na relaciji FK Novi  Pazar - Marko Nikolić. Ni posle četiri dana od utakmice i svega što se dešavalo za vreme nje i posle, nisu se smirile tenzije, a nema dana da se jedna od strana ne javi i ne kaže svoje mišljenje.

Sada su ponovo Novopazarci izdali svoje saopštenje za javnost i najavili da će tužiti trenera Partizana zbog klevete, nanošenja štete, uznemiravanja i vređanja službenih lica i ispoljavanja verske i nacionalne mržnje.

- Poslednji koji može da govori o nanošenju štete jeste Marko Nikolić. U Novi Pazar je došao sa namerom da izazove incidente, jer je bio svestan da nije sposoban da osvoji bodove. Grad Novi Pazar živi za fudbal i o njemu i o klubu ne može da govori čovek koji ne zaslužuje da vodi Partizan i ima primanja veća od našeg celog tima.

- Ljudskim i profesionalnim kvalitetima, kao trener koji je posle šest uzastopnih titula prekinuo dominaciju svog kluba u prvenstvu ne zaslužuje da vodi tim ni iz zonskog ranga. Kako to da o nama loše ne govore treneri Spartaka, Borca, Jagodine, zatim Mladen Dodić, Milorad Kosanović, ljudi koji iza sebe imaju rezultate.

- Ići ćemo do krajnjih instanci, da nadoknadimo štetu koju nam je naneo onaj o kome i kolege samo pogrdno govore - navodi se u saopštenju Novopazaraca između ostalog.

Podsetimo, da je tokom utakmice između domaćeg tima i crno-belih, trener vicešampiona Srbije pogođen petardom u grudi, a da je nakon toga isključen zbog prigovora. Usledilo je kasnije i njegovo obraćanje javnosti, a zatim su mu domaćini odgovorili putem saopštenja, a sudija Vlado Glođović je uneo u zapisnik da ga je vređao Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • србин ло

    4. decembar 2014 | 09:06

    Последњи који треба да се јави је Нови Пазар кога треба вратити у нижи ранг!

  • Madaj

    4. decembar 2014 | 10:06

    Idite u tursku tamo za vas nema zime a biće i ruskog gasa

  • bundeva

    4. decembar 2014 | 11:39

    Ovi kako su krenuli ako im kazes Bosnjak, ima da se uvrede!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA