Šest transfer tračeva koji su smorili svakog navijača na planeti!

Izdvojili smo pompezno najavljivane transfer bombe koje se na kraju pretvore u novinarske patke

  • 3
Fudbalska reprezentacija Portugalije, Argentine, Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi Foto: AP/Tanjug

Transfer bombe koje nikako da se ostvare - ima li šta iritantnije od svih tih spekulacija stranih medija koje na kraju nemaju veze s istinom?

Kada su u pitanju izveštavanja, u borbi za tiraž, mnogi se pozivaju na neimenovane, ali proverene izvore, koji prenose želje određenih fudbalera da konačno napuste sadašnji klub i da su blizu prelaska u neki novi.

Naredni transfer-tračevi najviše nerviraju ljubitelje fudbala širom planete.

EDEN AZAR > PARI SEN ŽERMEN

Kad neki igrač osvoji nagradu za najboljeg mladog igrača u Premijer ligi, on je već na putu za neki drugi klub. Tako je bilo sa Ronaldom, Bejlom, Van Persijem i Suarezom.

Logično da je Belgijanac želja mnogih klubova, ali nekako se uvek Pari Sen Žermen najviše pominje kao sigurna destinacija sjajnog Čelsijevog igrača.

- Možda bih se vratio u francusku ligu, ali samo u Lil. Jednog dana. To je inače prava liga za mlade igrače - poručio je jednom prilikom Azar.

Dakle, PSŽ-u bi osim 150 miliona funti za koliko bi Murinjo pustio Belgijanca mora da ima veliku ubeđivačku moć.

 LIONEL MESI ODLAZI IZ BARSELONE

"On je nesrećan u Barseloni i želi da ode". Poslednjih godina se to sve više pominje, a haos je usledio kada je Argentinac nedavno rekao: Iako sam pričao kako bih voleo da ostanem ovde zauvek, ponekad stvari ne idu onako kako vi želite.

Od tog momenta se pominju klubovi koji zaista mogu da izdvoje neverovatnih 250 miliona evra za Argentinca.

Ti je i priča jedan jak sponzor želi da učestvuje u kupovini, kako bi upravo Mesi nosio dres kluba na čijem dresu je istaknut određeni brend.

A tu je i karta saigrača iz reprezentacije koji bi mogli da ga nagovore da se pridruže nekom klubu.

U svakom slučaju, mnogim ljubiteljima sveta je itekako dosadila priča o konačnom rastanku Argentinca i katalonskog kluba.

KRISTIJANO RONALDO > MANČESTER JUNAJTED

Tužna priča bez kraja, kao indijska serija, za navijače Junajteda. Šta sve nisu radile pristalice "đavola" da dozovu najboljeg fudbalera sveta da bi se on vratio kući...

Međutim, Ronaldo je otprilike bezbroj puta istakao da je srećan u Madridu, sa Realom osvaja sve što je želeo, obara rekorde, plata mu je ogromna, a i izlišno je govoriti kakva je gol-mašina.

- Rekao sam mnogo puta da je Mančester u mom srcu, svi znaju da ga volim. Ali u Madridu sam srećan i ovde ću ostati još bar četiri godine - bio je jasan Portugalac, dok je njegov agent isticao da osvajač Zlatne lopte želida završi karijeru u Realu.

KARIM BENZEMA > ARSENAL

Engleski mediji često "dovode" fudbalera Reala u neki klub na Ostrvu. Spominjao se Liverpul, a još više Arsenal.

Na njegovoj poziciji su se smenjivali zemljaci iz Francuske poput Anelke, Anrija i Žirua. Bivši napadač Liona u Real je stigao 2009. godine.

Ipak, kad god Francuz ima "prazan hod" u golgeterskoj formi ili se potegne priča o detaljima novog ugovora, mnogi pokrenu spekulaciju da će konačno otići iz Madrida.

U avgustu je Benzema produžio ugovor sa šampionom Evrope do 2019. godine.

VESLI SNAJDER > MANČESTER JUNAJTED

- Uvek ima nekih vesti o mom transferu. Približava se letnji prelazni rok i takve informacije su normalne. Uvek se pojavljuju u ovo dobra godine i mislim da vam ne treba tri pokušaja da biste pogodili zašto - rekao je jednom prilikom holandski fudbaler, koji igra za Galatasaraj.

Snajder je u karijeri nastupao za Ajaks, Real Madrid i Inter. Nakon što je sa milanskim klubom osvojio Ligu šampiona 2010. godine, konstantno se u svetskim medijima pojavljuje informacija da će se Snajder preseliti na "Old Traford".

PEDRO > NEKI PREMIJERLIGAŠKI KLUB

Arsenal, Mančestar Junajted i Liverpul. Tri kluba se menjaju, a samo je ime isto.

Glavni razlog transfera Barsinog igrača koji se pominje u svetskoj štampi je taj što ovaj fudbaler nema priliku da se iskaže, pogotovo od kako su u klub došli Nejmar i Suarez.

Iz istog razloga je Aleksis Sančez otišao u Arsenal, pa se pretpostavlja da će i Pedro krenuti njegovim stopama.

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uros smederevo

    5. decembar 2014 | 00:06

    Lukovic u zvezdi :) to ste zaboravili

  • OLD SKUL

    5. decembar 2014 | 08:19

    Kada su u pitanju ti transferi, ugovori i basnoslovne plate igrača, jedino što može da se nasluti je da se tu pere ogromna količina novca....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA