Lalatović garantuje titulu ako bude imao ova tri igrača u sastavu!

Mladi trener Crvene zvezde na koktelu povodom 23 godine od osvajanja Interkontinentalnog Kupa pričao o aktuelnoj situaciji u klubu

  • 35

Posle remija u Lučanima u ne baš sjajnom raspoloženju crveno-beli su svečanim koktelom obeležili godišnjicu osvajanja svetskog klupskog prvenstva u Tokiju. Trener Lalatović osvrnuo se na aktuelni trenutak tima i najavio razgovore sa Upravom pred početak zimskog prelaznog roka.

- Nisam pričao sa čelnicima kluba još. Tek nakon meča u Modriči sešćemo i razgovarati o svemu. Imam volju i želju da ostanem i smatram da imam i podršku kluba. Ali znate kako je u Srbiji, treneri su uvek na tapetu - rekao je Lalatović i obajsnio kakva je situacija bila na Marakani u trenutku njegovog imenovanja.

- Došao sam u teškom trenutku, uhvatio sam vruć krompir, želeo sam da ga ohladim i pojedem, ali nisam uspeo. Teško je raditi u Zvezdi ali ja želim da ispunim cilj koji sam zacrtao na početku.

Imam spisak potencijalnih pojačanja. Trebaju mi igrači koji odmah mogu da pomognu timu. Želim da svi budu na okupu na početku priprema a ne da dolaze kada počne prvenstvo.

Lalatović je rekao i sa kojim igračima bi mogao da garantuje da titula prvaka Srbije neće promeniti vlasnika.

- Kad bih u timu imao Mrđu, Milijaša i Lukovića garantovao bih titulu navijačima Zvezde. Takođe, da smo tokom ove polusezone dali tri četiri gola više druga priča bi bila - konstatovao je Lalatović.

(M.M/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    8. decembar 2014 | 14:31

    Ajde bre bezi. Pa i ja bi bio prvak s Mesijem Cavijem i Iniestom...cccc ODLAZITE I TI I TERZIC

  • Tajfun kv

    8. decembar 2014 | 15:06

    Da baba ima .uda...

  • SOKI P.F.C. PRIJEDOR

    8. decembar 2014 | 16:31

    Pukao covjek totalno. Stvarno ne zna sta prica. Spominje titulu?! Kakav saljivdzija! Hahahaha!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA