Suze, princ i princeza i produžeci! Svega je bilo prošle noći u NBA ligi (VIDEO)

Tužna vest posle pobede Vašingtona, poseta Vilijama i Kejt i triler završnice...

  • 1

Fenomenalno veče u NBA ligi je iza nas.

Na tri meča su se igrali produžeci, a definitivno je najveći triler bio u Los Anđelesu, gde su Klipersi posle dva dodatna perioda savladali Finiks 121:120, a meč je obeležila sjajna trojka Blejka Grifina uz zvuk sirene.

Grifin je ovaj meč završio sa čak 45 poena (uz osam skokova), a pratio ga je Kris Pol sa dabl-dabl učinkom od 20 poena i deset asistencija. U poraženoj ekipi je bio inspirsan Bledso sa tripl-dabl učinkom od 27 poena, 16 asistencija i 11 skokova.

Ovo je bila osma pobeda u nizu za ekipu iz "grada anđela", dok su Sansi vezali drugi poraz.

Izuzetno je bilo zanimljivo u Vašingtonu, gde su Vizardsi sebi zakomplikovali život, ispustili prednost od 20+ poena, i tek posle dva produžetka su savladali Boston 133:132.

Pitanje pobednika rešio je Džon Vol sa vezanih deset poena u finišu, od ukupno 26 koliko je ukupno postigao na meču. Ličnoj statistici je dodao i impozantnih 17 asistencija.

Međutim, Vol je na kraju meča dobio informaciju da je devojčica od šest godina, koju je jednom prilikom posetio u bolnici, umrla od teške bolesti. Potom se rasplakao...

Od Vola je efikasniji bio Pirs sa 28 poena, koliko je upisao i najbolji pojedinac u poraženij ekipi Grin.

Pobedu Klivlenda nad Bruklinom 110:88 iz prvih redova gledali su predstavnici engleske kraljevske porodice, princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton.

Njih dvoje su dobili poklon od jednog od najboljih igrača današnjice Lebrona Džejmsa - kolače iz njegovog rodnog Akrona, mali dres za sina Džordža i jedan za vojvotiknju od Kembridža.

Do sedme uzastopne pobede Kavalirsa predvodio je Dion Vejters sa 26 poena, a Džejms je dodao 18. Među poraženima se najviše istakao Kevin Garnet sa 16 poena.

Rezultati

Sakramento - Juta 101:92

LA Klipers - Feniks 121:120*

Minesota - Golden Stejt 86:102

Vašington - Boston 133:132*

Indijana - Atlanta 92:108

Toronto - Denver 112:107*

Bruklin - Klivlend 88:110

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NORTH ARMY

    9. decembar 2014 | 11:34

    "Ljudi su satkani od krvi, mesa i suza,ko u to ne veruje nikada nije plakao...MIKA ANTIĆ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA