Letos je prešao u Veronu, a sada tvrdi da pojačava Zvezdu!

Na Marakani očekuju da u zimskom prelaznom roku dovedu Radeta Krunića, fudbalera koji je odranije velika želja trenera Lalatovića

  • 4

U fudbalskom klubu Crvena zvezda ipak su odlučili da i pored zaostatka od šest bodova na proleće napadnu titulu. Tome u prilog govori i najava Radeta Krunića, fudbalera Verone na pozajmici u Donjem Sremu.

- U Veroni su ispali veoma nekorektni prema meni. Mišljenja sam da me nisu u potpunosti želeli u ekipi. Nisu ispoštovali ništa od onog što smo se dogovorili. Istina, pozvali su me na pripreme, imam priliku da odem u Italiju, ali odbio sam to. Sad čekam raskid ugovora i od januara sam slobodan igrač - rekao je mladi fudbaler za Foča onlajn.

On je već obavio nekoliko razgovora sa Zvezdanom Terzićem i realizacija transfera je blizu.

- Moram da priznam da je situacija malo delikatna. Na neki način sam se dogovorio sa Zvezdom, ali ne mogu da kažem kako je sve zvanično dogovoreno. Čekam još neke ponude iz inostranstva, ako od toga ne bude ništa, sigurno se selim u Ljutice Bogdana - izričit je Rade Krunić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fcrslj

    15. decembar 2014 | 21:16

    Jel ima koji fudbaler da nije zelja Lalatovic...covek se je totalno izgubijo

  • Neko

    15. decembar 2014 | 23:19

    Kako ako nema gde drugde onda ce u Zvezdu.Poljacanje za titulu

  • Gavrilo p.

    15. decembar 2014 | 23:16

    Kakav igrac ovaj krunic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA