MILIČIĆ: Ne zanima me šta kažu Hrvati, ponosim se srpskom tradicijom!

Bivši NBA košarkaš odgovorio je hrvatskim medijima koji su ga prozvali šešeljevcem

  • 28

Debi Darka Miličića u ringu nije prošao nezapaženo u medijima na Balkanu, a veliki prostor njegovom prvom meču u novoj karijeri dala je hrvatska javnost.

 

Hrvatski mediji osudili su Miličića da je"vrhunski advokat" ratnog huškača i haškog optuženika Vojislava Šešelja, a da je svoje ‘političke boje’ dokazao i zanimljivim tetovažama. Na ove prozivke Miličić je odgovorio:

 

- Ne zanima me šta Hrvati kažu. Svako ima pravo na mišljenje. Ja se ponosim srpskom tradicijom i istorijom. Nemam ništa protiv da i oni veličaju svoje ljude iz prošlosti. To je njihovo pravo. Baš me briga kakve tetovaže imaju Hrvati ili muslimani. Meni ne smeta da sa njima dođu u Srbiju. Niko ne može da mi zabrani da volim i poštujem ljude koje su obeležili deo naše prošlosti - zaključio je Miličić.

 

 

Bivši NBA košarkaš osvrnuo se i na svoj debi u ringu, kao i na povredu zbog koje je morao da prepusti pobedu svom protivniku.

 

- Sada je sve u redu. Bio sam u bolnici na ušivanju. Nije strašno. Žao mi je što nije do kraja odrađen meč, bez obzira na to ko bi pobedio. Drago mi je što je i moj protivnik ušao u ring da se bije i da nije kalkulisao. Svaka čast tom momku. Nije bilo treme. Verujem da ovo nije kraj. Biće još prilike da se pokažem u boljem svetlu - zaključio je Miličić.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мики011

    20. decembar 2014 | 18:17

    Свака част Србине,прави одговор си дао,свима који једу ГОВН...

  • Ateista

    20. decembar 2014 | 17:38

    Ovi Hrvati bas vole Seselja, toliko ga vole da im zeliim u novoj godini da im Seselj dodje u Zagreb! Eto im ga pa nek se vesele, jer sudeci po reakcijama njima uvek treba neko koga ce da mrze, pa bili to Srbi, Milosevic,Tito,Seselj, Kalimero...

  • Мики011

    20. decembar 2014 | 18:13

    Зашто срамоти???О чему ти то?Јадниче!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA