Kampovali 17 sati zbog karte: Da ste i vi ovo čekali 66 godina, uradili biste isto (VIDEO)

Znaju navijači Jeovila da Junajted ne dolazi svaki dan u goste, te otuda i ne čudi veliko interesovanje za ovaj duel u okviru FA kupa

  • 0

Član engleske Lige 1 Jeovil Taun ugostiće 4. januara, u okviru FA kupa, ekipu Mančester junajteda, a koliko interesovanje domaćih navijača vlada za ovaj duel govori i podatak da se za dragoceno parče papira čekalo i do 17 sati.

Jeovil je u ponedeljak pustio karte u prodaju, a već u nedelji oko 1.000 kampera nalazilo se ispred stadiona Huiš park, koji prima ''samo'' 9.500 gledalaca.

- To je bila luda odluka. Čelai smo 17 sati na neverovatnoj hladnoći, ali vredelo je. Sada stavljam karte na sigurno mesto 12 dana - rekao je navijač Jeovila Džejsm Križanovski, a potom dodao:

- Imati karte za ovaj meč i ići na njega ti je kao da čekaš sve Božiće i rođendane istovremeno.

Stadion je rasprodat u ekspresnom roku, a na njemu će biti i 2.000 gostujućih navijača s obzirom na to da trećina karata ide Junajtedu. Poslednji meč ova dva tima odigran je davne 1949. godine kada je Junajted slavio sa 8:0.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA