Pomera se Skupština Partizana?

Posle odluka koje su donete na Zborovima u utorak, Upravni odbor crno-belih je u sredu u 14 časova započeo sednicu na kojoj će razmatrati legitimnost i legalnost tih odluka

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika dobro obavesten
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • dobro obavesten

    24. decembar 2014 | 18:10

    Skupstina ce se odrzati i svima je jasno da se vraca Zecevic ...Pfc uzima lagano Duplu ,igrace LS i stizu igraci da se smrznes...Kod njega plate nisu NIKADA kasnile ,da se zna a da zlobnici iz rupe nisu stopirali izgradnju Srbija bi imala super moderan pokriven stadion tzv.Stakleni valjak .

  • Bas smo iznenadjeni i uvredjeni!!!

    24. decembar 2014 | 17:06

    Evo vam sad koga podrzava Vujosevic i iza koga je nasao da govori, kao sto sam juce i pisao. Ma muka mi je vise i od njega. Umesto da gleda trenerski posao, zasto 10 god nemamo pleja iz svojih redova, bez obzira na nacionalnost, nekog koga smo mi razvili, a ne svake godine trazimo novog, spustamo dvojku na keca i kukamo za parama. Onda zasto je otpustio centra, pa sad polovinu utakmica igramo sa jednim, ako i sa toliko. I nekako to mogu i da prihvatim, trener je i kao treneru mu verujem na osnovu rezultata, ali prestani se petljati u sve. Otkad je dobio funkciju predsednika JSD Partizan on je "poludeo". On sta vise deli grobare dajuci podrsku ovim lopovima iz aktuelne uprave. Ko normalan ce da sponzorise klub, ciji se navijaci medjusobno ubijaju, cija uprava bez ikakvog revolta navijaca, prodaje najvece talente menadzerima kao uslugu i jos nam se smeje u svakom prelaznom roku kao ovcama. Ma i treba kad za bolje i nismo. Sto se taj genije od Vujosevica kad se vec u sve mesa ne zapita, sto nismo iskoristili 3 francuska reprezentativca da dobijemo, bar jednog sponzora iz Francuske, a ne cekamo drzavnu sis.. Nema, za Partizan je u meri kao za Zvezdu nikad nije bilo, niti ce biti i umesto sto kukate, optuzujete, menjajte vise te nesposobne u upravama i pustite ljude koji znaju sta treba sa klubom da se radi. Ponizenje za svaku normalnu osobu je da neko kaze da neko u kosarkaskom klubu radi u marketingu i finansijama. Zauzeli ste fina mesta svojim kadrovima pa samo kukate. Evo ja cu da radim kao dopunski posao za dzabe i da vam nalazim sponzore. Ja necu da kukam kako mi kasni plata posto je ne trazim. Marketing nije samo novac, ima nesto i u idejama. Nisu svi Apple, Coca Cola ili Samsung. A i cak kod njih bitna je ideja, a ne samo bacen novac. Zaseli su pa misle da im je dedovina. Da se doticni nije umesao, jos bi nama Stanojevic bio trener i bar bi znao koga idem da gledam. Ma izaberu li nekoga iz aktuelne uprave i to zbog pametovanja Vujosevica o tome ko ce nam to strasan doci ako ne glasamo za njegovog Jovicica, pa nas on toliko brani, ni na kosarkasku vise necu da odem, pa nek ide ovo njegovo drustvo iz uprave, ako smeju tako blizu navijaca da sede!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA