PREKINUT ŠTRAJK U PARTIZANU: Nova uprava obećala rešenje za zaostala dugovanja do januara!

Radna zajednica FK Partizan obavestila je pismom dan posle Skupštine novi UO kluba da prekida sa štrajkom u kome je bila prethodnih skoro mesec dana

  • 2

Samo dan nakon što je izabran novi predsednik i novo rukovodstvo Partizana, Radna zajednica koja je skoro mesec dana bila u štrajku, obavestila je Upravni odbor da prekida sa štrajkom.

Ovu informaciju novinarima je saopštio potpredsednik kluba Milorad Vučelić, koji je zadužen za odnose sa javnošću i medijima. On je rekao da je tokom prvog zasedanja nove uprave stiglo pismo od zaposlenih u kome se kaže da prekidaju štrajk.

- Posle jučerašnje Skupštine i izbora novog predsednika i njegovog plana, nismo našli za shodno da štrajkujemo već se vraćamo svojim zaduženjima - navodi se između ostalog u tom pismu, a Vučelić je izjavio da će zaostala primanja i plate koje se duguju zaposlenima u klubu u najskorijem roku biti isplaćena, jer je to prioritet.

- Bilo je priče o finansijskom stanju koje je, blago rečeno, loše. U svakom slučaju, ono što čeka Partizan u narednih mesec, dva ćemo uspešno rešiti. Plate zaposlenima i fudbalerima su priritet i očekujemo da to rešimo do početka januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pepi

    26. decembar 2014 | 20:15

    Novi precednik partizana koji ima tri firme u stecaju sjednom gazduje na tudjem imenu i cetiri firme ugasene,,,obecao je ,,plate,, zaposljenim u partizanu,,samo da vas ne stavi u stanje mirovanja na jedno tri godine!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA