Dragan Ćirić otkrio o kom fudbaleru u Partizanu ozbiljno razmišljaju kao novom pojačanju!

Novi sprotski direktor crno-belih je na promociji kalendara pričao o predstojećem prelaznom roku i nekim osnovnim smernicama kojima će se voditi klub tokom tog perioda

  • 7

Novi sportski direktor Partizana Dragan Ćirić pojavio se na promociji kalendara kluba u hotelu Cepter, a to je bila idealna prilika da predstavnici "sedme sile" porazgovaraju sa legendom crno-belih o novoj funkciji na kojoj se našao.

Klub iz Humske očekuje januarski prelazni rok, a novi sportski direktor će pokušati da što više tokom ove pauze ublaži turbulencije i promene u ekipi, kako bi gro tima ostao na okupu i na proleće.

- Drukčije je od onoga što sam do sada navikao, to vidim već ovih prvih dana. Ipak, nije mi toliko nova povezana je sa fudbalom. Brzo ću se uklopiti. Znam koje su obaveze i prioriteti i to mi ne predstavlja problem. Spreman sam da se izborim sa svime.

- Ne očekujem neke prevelike turbulencije tokom januarskog prelaznog roka. Pokušaćemo na sve načine da zadržimo ekipu na okupu, a koliko ćemo uspeti, ne znam, ali želimo da sačuvamo kostur tima. Ovo podrazumeva i ostanak Petra Škuletića - rekao je Ćirić.

Partizan je u nezavidnoj situaciji kada su u pitanju njegova deca, koja su ponikla u klubu, a sada su u situaciji da praktično oni određuju uslove pod kojima će potpisati novi ugovor. To se pre svega odnosi na Andriju Živkovića i Danila Pantića koji već sada ima pravo da pregovara sa zainteresovanim klubovima i da ode bez obeštećenja.

- Ta situacija bi trebalo da se reši, a kako? Videćemo. Mi smo je nasledili iz prethodnog perioda. To je pre svega loše i za Partizan, ali i za te klince koji još nisu izgradili svoj status i nemaju iskustva. Mislim da im je bolje da ostave neki trag u Partizanu, jer će ih više ceniti u inostranstvu - poručio im je novi sportski direktor.

Crno-beli će u želji da nastave da i na proleće igraju i imaju rezultate kao prethodne jeseni morati i da se pojačaju, a Ćirić će u dogovoru sa Markom Nikolićem raditi na dovođenju novih kvalitetnih igrača u klub. Kao jedno od potencijalnih pojačanja se pominje i Stefan Babović, za koga se priča da je pred povratkom u Humsku.

- Babović je zaista imao fantastičnu jesen iza sebe. Znam ga iz vremena kada smo igrali zajedno. Izuzetno ga cenim i poštujem, ali to će se rešavati u hodu. Iskreno dosta razmišljamo o njemu, ali smo uslovljeni mnogim drugim stvarima -  završio je Ćirić koji se tek upoznaje sa svojim novim zaduženjima u klubu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čupi

    27. decembar 2014 | 20:21

    Koji bre Delibasic!? Pa njega ne zovu ni da nastupa za reprezentaciju Crne Gore! Babovic je za njega Bog! Zadrzati Skuletu, dovesti Klea i kupiti jos 2-3 dobra pojacanja za odredjene pozicije i eto nazad "otete"titule.

  • milo

    27. decembar 2014 | 17:57

    DOVEDI TI ANDRIJU DELIBAŠIĆA NEKA TEBI BABOVIĆ. ANDRIJA JE IGRAČINA KOJA TREBA PARTIZANU.ŠKURTA MOŽE DA IDE JER OD DESET ŠANSI DA JEDAN GOL. ANDRIJA MAJSTORE.

  • Stefan

    27. decembar 2014 | 21:33

    Cinimi se da se Ciric i Tumba ne slazu po pitanju pojacanja ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA