Navijači Napretka uputili otvoreno pismo Miškoviću!

Zato što se niko od čelnika "čarapana" nije oglasio o planovima kluba tokom zimske pauze, pristalice tima iz "Lazarevog grada" su odlučile da upitaju glavnog finansijera o tome

  • 1

Napredak iz Kruševca ne može se pohvaliti baš nekim dobrim rezultatima ove sezone. Ekipa se trenutno nalazi u drugoj polovini tabele Superlige Srbije i ne ostvaruje onakve rezultate kakvi su bili najavljivani dolaskom Marka Miškovića za glavnog sponzora kluba

To su primetili i navijači "čarapana" koji su poznati pod imenom "Jakuze", koji su odlučili povodom toga da upute otvoreno pismo glavnom finansijeru uz pretpostavku od je on najvažniji čovek kome bi se trebalo obratiti povodom situacije pod Bagdalom.

- Budući da pomno pratimo zbivanja u našem voljenom klubu, a uvidevši da smo došli do prelomnog trenutka u sezoni, koji se da tek nazreti, jer se niko od čelnika kluba još uvek nije obratio sportskoj javnosti i nama, navijačima, s velikim očekivanjem želimo da vam uputimo ovu poruku.

Uzimajući u obzir da se pripreme za novu polusezonu bliže, a da su i dalje aktuelna mnoga pitanja, osećamo potrebu da što pre čujemo o problemima pred kojima se naš klub nalazi, kao i put njihovih rešenja, a vi ste najkompetentniji da nas o tome izvestite.

Znajući za sve što je poslednjih godina s vašim dolaskom u klub urađeno, verujemo da bi, s vama na čelu, naš klub u budućnosti mogao mnogo više od onog što je učinio prethodnih sezona. U tome imate našu punu podršku. Za bolje sutra potrebno je da svi, ne ćuteći o svojim teškoćama i htenjima, stanemo pred branik slavnog imena našeg kluba.

FK Napredak će i dalje imati veliku podršku najodanijih navijača, koji i ovim putem žele da doprinesu da se klub ne vrati na staze neuspeha, koje mu prema imenu, navijačima, stadionu i gradu, čiji je večiti ponos, ne pripadaju, već da ponovo krene putevima stare slave.

Nadamo se da ćemo zajedno pronaći izlaz iz krize i da ćemo i dalje imati iste želje - pobede našeg kluba - navodi se u otvorenom pismu navijača Napretka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA