PETA JOVETIĆA: Ovako izgleda kada date 5 golova za 16 minuta (VIDEO)

Nakon 0:0 na poluvremenu, Siti i Sanderlend su bili tvorci sjajne goleade u drugih 45 minuta, a najbolji gol delo je bivšeg napadača Partizana

  • 3
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Poslednje kolo u 2014. godini fudbaleri Mančester Sitija su odigrali katastrofalno i dozvolili su davljeniku Barnliju da odnese bod sa Etihada. Slično je moglo da im se dogodi i u prvoj utakmici u Novoj godini, u ludoj završnici meča protiv Sanderlenda - 3:2 (0:0).

Za samo 16 minuta viđeno je čak pet golova na obe strane, a briljirao je Stevan Jovetić. Asistencija i fenomenalan pogodak. Reviju golova započeo je Jaja Ture u 57. minutu, nastavio je Crnogorac u 66. minutu, da bi gosti u periodu od 68. - 71. minuta izjednačili.

Tadić golom protiv Arsenala započeo 2015. godinu (VIDEO) (FOTO)

Tri boda šampionu doneo je Lampard golom u 73. minutu. Zanimljivo, Lampard je najavio da će do kraja sezone nositi dres Građana i da se neće seliti u Ameriku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miha

    1. januar 2015 | 20:08

    Joveta majstor!

  • Vopi

    1. januar 2015 | 20:09

    Joveta je igracina. Svojevremeno ga Dejo posalje u Zvezdu na probu i bagra ga vrati u fazonu imamo mi takvih koliko hoces, pa gde su te igracine sad? Ima na ovim prostorima sjajnih igraca i Zvezda bi bila gigant samo kad bi se ljudski i posteno radilo bez trenerskih, menadzerskih i ostalih kombinacija. Sve sto je potrebno jeste da igraju deca koja to znaju a ne mamini i tatini sinovi i da se napravi jedan dobar trening centar i okupe strucni i posteni ljudi koji bi bili lepo placeni za svoj rad. Ali Srbija je ovo.

  • SrdjanPg

    2. januar 2015 | 10:32

    Nije Stevan vidio ni Z od Zvezde, vec su ga kao jos malog snimili iz partizana i zavrsili posao. Svako ko je Stevana vidio jos kao klinca znao je da ce biti top klasa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA