Šta mislite, za koga su Srbi glasali u izboru Zlatne lopte? (FOTO)

Našu zemlju predstavljali su kapiten Srbije Branislav Ivanović, selektor Radovan Ćurčić i novinar Vladimir Novak

  • 1

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić, kao i kapiten Orlova Branislav Ivanović, podržali su Kristijana Ronalda i glasali za njega u izboru za osvajača Zlatne lopte. Njih je pratio i novinar iz Srbije Vladimir Novak koji je takođe glas dao Portugalcu.

Njih trojica su bili složni i u tome da Lionela mesija stave na drugo mesto, s tim da se izbor za trećeg fudbalera razlikovao. Ivanović je podržao svog kolegu Edena Azara, a Ćurčić i Novak Bastijana Švajnštajgera.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Nemci su očekivano glasali za Nojera, ali su sve svoje stavili i na drugo i treće mesto. Portugalci nisu imali dilemu, Ronaldo je broj jedan dok je sam fudbaler svoj glas dao Ramosu, Bejlu i Benzemi. Argentinci bi mogli da konstatuju da je u svojim redovima imaju izdajnika.

Jesu svi glasali za Mesija, ali je novinar Enrike Sako dao svoj glas i Ronaldu. S druge strane Mesi je glasao za Di Mariju, Inijestu i Maskerana.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Zanimljiv izbor za najboljeg igrača imao je engleski selektor Roj Hodžson koji je na prvo mesto stavio Havijera Maskerana, a ostala dva glasa su dobili Lam i Nojer. Tako se Maskerano našao na listi u prvoj koloni zajedno sa Ronaldom, Mesijem, Nojerom, Milerom i Robenom.

OVDE MOŽETE POGLEDATI kako su glasali fudbaleri, treneri i novinari širom sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA