DA LI JE REALNO? Samo JEDAN igrač traži pare od Partizana!

Za razliku od mnogih srpskih klubova crno-beli imaju obavezu da isplate dugove samo jednom bivšem igraču

  • 9

Nova uprava Partizana je u trenutku kada je stigla u klub saopštila da je finansijska situacija u klubu katastrofalna, ali da oma rešenja za nju. Međutim, kada se uporedi sa ostalim srpskim klubovima po pitanju dugovanja bivšim igračima itekako u Humskoj mogu da budu zadovoljni trenutnim stanjem.

U odnosu na mnoge druge superligaše crno-beli nemaju neki ogorman dug, recimo poput njihovog večitog rivala Crvene zvezde ili Vojvodine. Naime, dug prema drugim klubovima ili bivšim igračima Partizana iznosi ukupno 36.878 evra.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Potraživanja prema njima od nekadašnjih fudbalera ima samo Nikola Aksentijević kome se duguju plate iz vremena kada je igrao za Partizan, a postoje i određena dugovanja prema Čukaričkom od nekih ranijih transfera koja će morati da isplate, kako bi mogli da registruju pojačanja za proleći deo sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SD Roto Koš

    13. januar 2015 | 14:51

    Mislite da nije realno zato sto Roto Koš dovede prosecno 20-ak fudbalera godisnje i nijednog ne plati?Nemesajte prostituciju Roto Kosa(prodali se za 1 dinar i 1 tortu) sa INSTITUCIJOM!

  • Dragomir

    13. januar 2015 | 14:36

    Sta tu ima da li je realno ili ne ? To niko ne moze sakriti , ili ima ili nema ! Zvezda cim sakrije , oglase se oni koji imaju tuzbe i potrazivaja, i to je to !

  • Danko

    13. januar 2015 | 14:53

    Pa naravno da je realno..nismo mi komsinica, da dugujemo beloga boga..!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA