KO JE VEĆI HULK: Baloteli, Ronaldo ili Tadić? (FOTO) (VIDEO)

Trend proslava golova koju je započeo Italijan, nastavili su Portugalac i Srbin. Ko, po vašem mišljenju, ima najbolje "pločice"?

  • 24

Kada je u polufinalu Evropskog prvenstva u fudbalu 2012. godine posle gola protiv Nemačke Mario Baloteli skinuo dres i pokazao mišiće šokirao je ceo svet!

 

Italijan je tada uveo pravu revoluciju u proslavi golova i izazvao je različite reakcije u javnosti. Prisetite se kako je to izgledalo...

 

 

Na isti način gol u finalu prošlogodišnje Lige šampiona između Reala i Atletika proslavio je Kristijano Ronaldo! S obzirom na izuzetno izražene mišiće, Portugalac je jedva dočekao da se skine i pokaže ih.

 

 

Da ni Srbija ne zaostaje sa snagatorima pokazao je Dušan Tadić, koji je gol na Old Trafordu protiv Mančester junajteda proslavio pokazujući izdefinisano telo.

 

- Nisam se obraćao nikome na tribinama. Samo sam hteo da pokažem koliko sam jak i ko je gazda na Old Trafordu - rekao je Tadić.

 

 

Ko je po vašem mišljenju najveći snagator, Baloteli, Ronaldo ili Tadić?

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA