Načelni dogovor sa Mateusom?

Sa nemačkim stručnjakom razgovarali Đurić i Ružić u Salcburgu prvih dana 2012.

  • 0

Kako navodi "Press", predsednik Partizana Dragan Đurić i potpredsednik Branko Ružić razgovarali su u Salcburgu prvih dana 2012. sa Lotarom Mateusom o preuzimanju kormila crno-velih.

Iako je Aleksandar Stanojević objavio da ostaje trener Partizana, Đurić i Ružić su navodno načelno postigli dogovor, jer je Mateus bez angažmana. Ali, jedan od preduslova je da Stanojević napusti crno-bele.

"Sport" piše da je najveća želja uprave nekadašnji trener upravo Lotar Mateus.

Prema navodima "Sportskog žurnala", bivša supruga Lotara Mateusa Marijana Mateus nagovara bivšeg izabranika da se vrati srpskom šampionu, kog  je 2003. odveo u Ligu šampiona.

"Žurnal" još podseća da se zna da su čelnici Partizana kontaktirali i nekadašnjeg trenera Čelsija Avrama Granta, neposredno posle Stanojevićevog prvog oglašavanja sa odmora sa Maldiva. Menadžerska firma je Partizanu ponudila Granta, ali se trener navodno predomilsio.

Još jedno ime novog trenera Partizana je i Ervin Kuman, kog je preporučio Mateja Kežman. Među "potencijalnim šefovima" u medijima su i bivši trener Vojvodine Zoran Milinković, pa i treneru crno-belih Ljubiša Tumbaković.

U igri "Svi novi treneri Partizana" su bili i Slobodan Krčmarević i Srećko Katanec, koji su "Sportu" rekli da ih niko tim povodom nije kontaktirao.

Direktor Partizana Dragan Đurić je sve ove špekulacije nazvao "kafanskim pričama" i potvrdio još jednom da će Aleksandar Stanojević ostati trener crno-belih.

Posle smene Mladena Krstajića, Aleksandar Stanojević je najavio ostavku, ali se ipak predomislio i poručio da želi da ostane trener šampiona. Par dana kasnije se pojavila nezvanična informacija da će članovi Uprvanog odbora na sednici ipak tražiti smenu šefa stručnog štaba zbog izgovorenih reči na račun uprave i predsednika Dragana Đurića.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA