GAĐAJU SE MILIONIMA: Real daje 100, a Junajted 200 miliona za fudbalera!

Ova dva tima su na samom vrhu liste po broju prodatih dresova, te otuda i ne čudi da mogu da kupe praktično šta god požele

  • 0

Milioni su spremni da se troše u ovom prelaznom roku, a u prve redove sa koferima punim para stali su Real Madrid i Mančester junajted. Dok su Madriđani voljni da isplate klauzulu za Pola Pogbu, Adidas će navodno pomoći Đavolima da se dokopaju Lionela Mesija.

Kako italijanski mediji prenose, Florentino Perez je odlučio da ponudi 100 miliona evra Juventusu za francuskog vezistu, a trener Alegri je izgleda voljan da ga pusti.

Foto: AP Foto: AP

Da Realu novac nije problem govore i transferi Ronalda i Bejla koji su se vrlo brzo isplatili prodajom dresova, a pominje se i prodaja Velšanina Junajtedu.

Navijači Junajteda u šoku zbog izgleda novog dresa (FOTO)

Nisu Barsa i Real: Da li znate koji klub je prodao 2 miliona dresova za godinu?

Ako tim sa Old Traforda ima novac da dovede Bejla, onda će mu pomoć za Mesijev potpis doći u vidu novog sponzora Adidasa čiji je, takođe, Argentinac promoter.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Otkupna klauzula je 200 miliona i nemačka firma će se ''potruditi'' da taj novac nabavi. Međutim, već su dali 750 miliona za 10 godina ugovora.

Već smo pisali o tome šta su engleski mediji rekli za dolazak Mesija u Junajted i kakav će uticaj imati i Van Gal, a sam Argentinac je dao zanimljivu izjavu o odlasku sa Nou Kampa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA