Bivši reprezentativac Jugoslavije je osumnjičeni za dva silovanja!

Čovek koji je uhapšen zbog sumnji da je seksualno napastvovao dve žene krajem prošle godine je nekadašnji mladi vaterpolo reprezentativac Jugoslavije i bivši igrač Crvene zvezde i Partizana

  • 12

Čovek osumnjičen za seksualno napastvovanje dve žene prošle godine je bivši vaterpolista Crvene zvezde i Partizana Miljan Čolović (33) koji je takođe bio i član mlade reprezentacije Jugoslavije svojevremeno.

Čolović je uhapšen zbog sumnje da je napastovao jednu ženu u novembru 2014. godine u Banjičkoj šumi, a drugu udecembru iste godine u naselju Belvil na Novom Beogradu.

Napasnik koji je nekada bio velika nada srpskog vaterpola, priznao je istražnom sudiji da je imao seksualne odnose sa obe žrtve, ali da je to bilo uz njihov pristanak, kao i da su obe bile zadovoljne nakon toga.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

- Džogirao sam u Banjičkoj šumi kad mi je prišla devojka i rekla kako se zove. Nosila je lanac u ruci, jer je izgubila kuče. Seli smo na klupicu i popili dve flaše vina. Počela je da me dodiruje lancem po pornom organu i imali smo seks na toj klupici - ispričao je Čolović istražnom sudiji i dodao da je devojka delovala zadovoljno nakon toga.

- Počela je da viče, a ja sam mislio da je to zbog zadovoljstva. Pozvao sam je da nastavimo kod mene kući, ali nije htela da ide - kazao je on, a zatim ispričao i svoju verziju o događajima od 25. decembra za šta je takoše osumnjičen da je silovao svoju drugu žrtvu.

- Preko oglasa sam našao ženu da mi pospremi stan u Belvilu. I ranije sam to radio, ali sam uvek naglašavao kako pored pospremanja stana želim i da se malo "igramo" - kazao je Čolović i objasnio da je ona pristala na to "kao i druge pre nje", dodavši da je čim je ušla između njih "sevnla varnica".

Foto-ilustracija: European Parliament Foto-ilustracija: European Parliament

- Uhvatio sam je za guzu, a ona mene za polni organ. Seks je trajao dva minuo znači da sam je preplatio. Sat vremena spremanja je 300 dinara, a ja sam njoj za dva minuta seksa dao kao da je pet sati radila - navodno je rekao Čolović.

Tužilac jetražio da se on podvrgne neuropsihijstrijskom veštačenju, a prema nekim pretpostavkama sumnja se da ove dve žene nisu bile jedine njegove žrtve.

 Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ova vest o zločinu nekadašnjeg vaterpoliste je šokirala i predsednika Vaterpolo saveza Srbije Milorada Krivokapića koji je rekao da je poznavao njegovu porodicu i da je zatečen onime što je saznao.

- Zatečen sam. Poznavao sam porodicu Čolović i to je jedna od najčestitijih porodica koje sam upoznao u životu. Znao sam mu i oca i majku, otac mu je bio visoki oficir JNA i, nažalost, rano je preminuo - rekao je Krivokapić, a vest je potresla i njegovog nekadašnjeg saigrača, a sada gradskog sekretara za sport, Slavka Gaka.

- U šoku sam. Dugo ga nisam video. Nisam mogao ni da pretpostavim da tako nešto može da se desi - rekao je Gak o čoveku sa kojim je igrao u Crvenoj zvezdi krajem 90-tih godina.

Policija poziva oštećene koje prepoznaju osumnjičenog sa fotografije da se jave Policijskoj Upravi za grad Beograd na telefone: 011/279-7481, 011/279-7623 i 064/8923-128.

(Telegraf.rS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nebitno

    15. januar 2015 | 20:04

    I druga stvar - jako je opasno da svi vi koji ga niste ocigledno dugo videli uopste postavljate ovakve komentare da mu je namesteno i slicno. ja ga znam pola svog zivota i znam odlicno kakav je to decko bio ranije. smeker, pametan, zabavan, drugar koga smo svi gotivili. kao brata sam ga gledala, nerazdvojni smo bili i zajedno prosli kroz mnoge teske periode u tudjoj zemlji. ali to nije taj covek vise. I nemojte uopste da komentarisete ako ga poslednjih godinu dana niste vidjali jer nemate pojma koliko se taj decko promenio.

  • poznajemga

    15. januar 2015 | 09:52

    Mladic je inteligentan i cestit momak iz dobre familije, dobro stojeci, proputovao je sveta i trazi slobodnije dame. Ako se dokaze da ostecene "dame" nisu silovane, zanima me da li ce te pisati u novinama 3 dana uzastopce da su Miljanu nemestili?

  • vk cz

    15. januar 2015 | 07:05

    Dobar momak ne verujemo da je to uradio..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA