VILIJAMS: Naravno da nisam zadovoljan kako igram!

Košarkaš Crvene zvezde zna zbog čega pruža nešto slabije partije u poslednje vreme

  • 12

Jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde u porazu od Galatasaraja u trećem kolu Top 16 faze Evrolige 64:75 bio je Markus Vilijams sa 12 poena, četiri asistencije i dva skoka (uz četiri izgubljene lopte).

Američki plejmejker, uprkos tome, nije zadovoljan svojom partijom protiv turske ekipe, ali i generalno, izdanjima u poslednje vreme.

- Ne, naravno da nisam zadovoljan. Igrao sam bolje ranije. Razumljivo, sezona je duga, i postoji taj kratak vremenski period kad ne igrate onako kao što inače igrate. Nije prvi put da sam ovako igrao, i sigurno nije ni poslednji. Moramo da se borimo svake nedelje, i u Evroligi i u Jadranskoj ligi - poručio je Vilijams posle meča u "Kombank areni".

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ove poslednje partije u Evroligi nisu odraz naše igre. Ovo je ipak druga faza takmičenja. Izugbili smo od top timova. Trener radi svoj posao - smatra Markus Vilijams.

(B. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    17. januar 2015 | 10:28

    Boooo.....

  • Vladan Telekom Tegeltija

    17. januar 2015 | 10:22

    Verovatno zato što kasni plata, nisi prvi po tom pitanju!

  • Nešo

    17. januar 2015 | 10:26

    Definitivno uz Jovica naš najgori igrac.Rasipa lopte šutira bez obraza u prvim sekundima napad,daje dijagonalne pasove sa kraja na kraj terena koje bi i moja baba presekla,odbranu uopšte ne igra.Dovoljno mu je pogledati statistiku i sve ce biti jasno.Trener pojma nema i nije mi jasno zasto jos sedi na klupi,sa ovim timom iole trener bi igrao fajnl for.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA