Spektakularan preokret Sijetla i suze za novi Superboul! (FOTO) (VIDEO)

Jedan od najboljih NFL mečeva u istoriji prepričavaće se i posle velikog finala u kojem će igrati i Nju Ingland posle osam godina

  • 0

U NFL Superboulu koji će se igrati za tačno dve nedelje nastupiće ludi Sijetl i dominantni Nju Ingland.

SIJETL - GRIN BEJ 28:22

Sijetl je u jednom od najboljih mečeva koje je NFL video uspeo da se vrati iz mrtvih bukvalno, i u poslednja dva minuta nadoknadio zaostatak od 19:7.

Tačdaunom na 2:09, pa zatim i oduzimanjem lopte i novim tačdaunom i pretvaranjem za dva poena na 1:25 za 19:22, aktuelni šampioni su i pre produžetka mogli do velikog finala, ali zbog fild gola 14 sekundi pre kraja, rivala su morali da dotuku u dodatnom periodu.

To se desilo posle nešto više od tri minuta.

Nije dominirao pasom, Rasel Vilson u ključnim trenucima. Posle očajnog prvog poluvremena, kvoterbek Sijetla je ipak bio najzaslužniji za buđenje domaćina.

Imao je 209 jardi pasom, od kojih je jedan tačdaun. Na kraju je i zaplakao, valjda shvativši šta je uspeo da uradi sa saigračima.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Trkač Linč, zato je imao 157 pređenih jardi, još jednom potvrdivši da Sijetl može puno kad hoće. Baš kao i prošle godine.

Za dve nedelje će braniti titulu.

NJU INGLAND - INDIJANAPOLIS 45:7

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Predvođen Tomom Brejdijem, Nju Ingland se surovom pobedom nad Indijanapolisom vratio u Superboul posle osam godina.

Indijanapolis nije uspeo da ponovo briljantnu igru od meča sa Denverom, položio je oružje već na poluvremenu 17:7, a u trećoj dotučen posle serije protivnika 21:0.

Tom Brejdi koji ce pokušati da osvoji 4. trofej kao kvoterbek Patriota imao je 3 tačdaun pasa, uz ostvarenih 23 od 35 uspešno bacenih pasova, za 226 jardi.

Veliko finale je na programu 1. februara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA