TRENER BUDUĆNOSTI: Čudne sudijske odluke, teško je kad se ovako izgubi!

Igor Jovović poručio da je podgorički klub izašao u susret Crvenoj zvezdi

  • 15

Trener košarkaša Budućnosti Igor Jovović rekao je posle tesnog poraza od Crvene zvezde (76:77) da njegova ekipa nema razloga da očajava.

Dva tima odigrala su odličnu utakmicu, punu uzbuđenja, preokreta i neizvesnosti, a gosti su slavili posle prave drame pogotkom iz odbojke Nikole Kalinića u poslednjim sekundama.

- Kao i što smo najavili dosta težak i tvrd meč. Morali smo da budemo malo pametniji u trećoj četvrtini kada smo napravili veliku razliku. Međutim, Zvezda je kroz individualni kvalitet i dosta teške šuteve Vilijamsa uspela da se vrati. I posle toga smo igrali kako treba, jako tvrdo. Oni su zonskom odbranom pokušali da smanje ritam, mi nismo paničili iako smo imali par pogrešnih realizacija. Nakon toga došli smo u situaciju da utakmicu riješimo u svoju korist - rekao je Ivović u svojoj analizi meča i nastavio:

- Kod prednosti od četiri koša bilo je nekoliko čudnih odluka koje su bile dosta sumnjive. Na kraju taj srećni koš... Jako je teško kada se izgubi na ovakav način, ali nema razloga da očajavamo, idemo dalje, okrećemo se sedećim mečevima.

Foto: Budućnost VOLI Foto: Budućnost VOLI

Budućnost u sredu očekuje meč Evrokupa sa Sasarijem.

- Zvezdi smo izašli u susret da igramo u ponedeljak zbog Evrolige, i na neki način opteretili sebe dodatno jer je utakmica sa Sasarijem u sredu uveče. Mi već ujutro putujemo. Na neki način tu utakmicu Evrokupa smo potcenili i žrtvovali u odnosu na derbi što mi se ne sviđa. I sami znate koliko je bilo veliko pražnjenje i fizičko i emotivno u derbiju. Nećemo se lako oporaviti za duel sa Sasarijem. Što se tiče nastavka sezone nesam nimalo zabrinut. Posvećeni smo, dobro treniramo, i verujem da će se na kraju taj rad iplatiti - završio je Jovović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DELIJA ZAUVEK

    26. januar 2015 | 21:01

    Кад се изгуби увек су чудне судијске одлуке?

  • Vuk

    26. januar 2015 | 21:26

    Pa treneru zaboravio si da je FMP drzavni projekat! Naravno da ce sudije pogurati FMP, pa nije prvi put!

  • pixi10

    26. januar 2015 | 23:08

    Kad bolje pogledas snimak bice ti jasno... Pa Planinic se ne krece u bloku, on koraca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA