PREOKRET: Jovović stiže na Marakanu, ali...

Mnogo peripetija i kočenja je bilo u ovom transferu, od toga da se očekivala promocija crnogorskog reprezentativca, do toga da je propala čitava priča oko njegovog dolaska na stadion "Rajko Mitić", da bi na kraju dva kluba našla rešenje koje odgovara i jednima i drugima

  • 6

U jednom trenutku se činilo da nema ništa od transfera Luke Jovovića iz Sutjeske u Crvenu zvezdu, a kao jedan od razloga se pominjalo i neslaganje Delija sa njegovim dolaskom, jer je navodno navijač Partizana, međutim, došlo je do zaokreta za 180 stepeni. Crnogorski reprezentativac stići će na Marakanu, ali tek narednog leta.

Kako saznaje "Mocart Sport", došlo je do dogovora između beogradskog kluba i crnogorske ekipe, koja je u početku imala potraživanja koja crveno-beli ne mogu da ispune. Naime, dogovor je postignut da se 20-godišnji fudbaler priključi od juna meseca srpskom šampiona, a timu iz Nikšića će pripasti procenat od narednog transfera, plus transfer kompenzacija.

Dakle, posle mnogo peripetija i preokreta u poslednjih desetak dana, kada je u jednom trenutku bila očekivana promocija mladog ofanzivnog veziste na Marakani, a koja je otkazana u poslednjem trenutku, pa preko toga da od transfera neće biti ništa, jer su čelnici Sutjeske tražili bankovne garancije, izgleda da je konačno pronađeno odgovarajuće rešenje za oba tima.

(Telegraf.rs/Izvor: Mocart Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velimir CZ

    28. januar 2015 | 00:57

    Ne znam zasto je ovaj Lalatovic zapeo sa ovim grobarima...Bosancic,Babovic,Jovovic,Trujic...

  • Crnogorac

    28. januar 2015 | 09:26

    Ovaj mali je klasa od igraca. Bice mnogo bolji i od jovetica. Onam je na zadje nekolike utakmice drzao reprezentaciju

  • Crveno bijela Krajina

    28. januar 2015 | 06:56

    Dangubicu jesi to ti ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA