POTPREDSEDNIK PARTIZANA: Nikoliću, sam si kriv za blamaže!

Milorad Vučelić odgovorio treneru Partizana za kritike na račun kluba

  • 10

Poraz Partizana od Austrije iz Beča rezultatom 4:1 naterala je trenera Marka Nikolića da otvori dušu i ukaže na probleme s kojima se crno-beči susreću.

Iako nije direktno upro prst u upravu, Nikolić je konstatovao da u Humsku nije dovedeno nijedno pojačanje, osim Stefana Babovića. Vrlo brzo je stigla ''replika sa vrha'', gde potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić ističe da mu nisu jasne Nikolićeve kritike na račun kluba.

- Ne znam otkud te kritike usmerene ka upravi. Nikog nismo prodali otkako smo došli. Nikolić ima iste igrače kao i jesenas, plus Babović. na njegov zahtev nismo prodali Škuletića i Ćirkovića - rekao je Vučelić za Informer i dodao:

- Jedva čekamo da nam Marko Nikolić na upravnom odboru objasni šta njemu to smeta i zašto pravi podele u klubu.

Podsetimo, Partizan je tokom prog dela priprema doživeo dva poraza i jedan remi, a na ta tri meča primio je ukupno 10 golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    31. januar 2015 | 10:56

    Potpredsednik nije u toku, to sto nikog nismo prodali neznaci da je isti tim, otisao je uigran stoper stankovic. A povredio se cirkovic tako da je ostao na jednom cenrralnom beku i bio primoran volkov da igra stopera. Ko god je imao malo veze sa fudbalom zna da ti je najbitnije da dobro utreniras 2 stopera da se dobro pokrivaju. I manji timovi imaju bar 4-5 stopera na raspolaganju.

  • Гробари

    31. januar 2015 | 09:59

    Преко медија се препуцавају, имате ли телефоне ? Нова управа има задатак да уруши ПФК, али нећете док је Гробара.

  • Bogisa

    31. januar 2015 | 09:41

    Miniraju coveka da sam ode

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA