Hrvati bez Čilića dolaze u Kraljevo?

Povreda ramena pravi problem šampionu US opena

  • 2

Hrvatska Dejvis kup reprezentacija mogla bi da bude znatno oslabljena u prvom meču prvog kola Svetske grupe protiv Srbije od 6. do 8. marta u Kraljevu.

Najbolji teniser Hrvatske Marin Čilić trenutno se oporavlja od povrede ramena, ali oporavak ne ide željenim tokom, zbog čega je i otkazao učešće na predstojećim turnirima u Zagrebu, Delrej biču i Roterdamu.

- Oporavak ide sporije od priželjkivanog. Ja sam inače u aktivnom treningu, radim s nogama i sve ono što nije povezano s desnom rukom. Uželeo sam se tenisa. Najnovija magnetna rezonanca pokazuje napredak, ali barem još dve nedelje neću normalno moći da treniram. Nažalost to znači da ću možda propustiti i meč sa Srbijom. Ovo je najduža pauza u mojoj karijeri i otići odmah nakon toga na mečeve na tri dobijena seta biće jako teško

- Treba videti hoće li Đoković igrati, to je još takođe još pod znakom pitanja. Oni i bez njega imaju jak sastav, ali i mi imamo mladu i motivisanu ekipu. Uz malo sreće, mogli bismo i proći, ali ako se to i ne dogodi ovaj put, stvaranje reprezentacije proces je koji traje. Tako je bilo i 2005. kada je trofej osvojila ekipa koja je pre toga dugo igrala zajedno - istakao je Čilić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • СРБИН

    1. februar 2015 | 19:45

    Живела Србија и сви Срби!!!

  • СРБИН

    1. februar 2015 | 17:45

    НАД КРАЉЕВОМ ЖИВА ВАТРА СЕВА .......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA