LUĐE NIJE MOGLO: Pogledajte trenutak koji je odlučio novog NFL šampiona! (VIDEO)

Tom Brejdi jeste MVP, ali je heroj pobede Nju Inglanda bio niko drugi nego ruki Malkolm Batler, koji je u poslednjim sekundama, na samoj liniji svije N-zone, presekao protivnički pas za pobedu i doneo trijumf Petriotsima

  • 4

Nju Ingland je postao po četvrti put u istoriji šampion NFL-a, pobedom nad Sijetlom u 49. Superboulu. I dok je zasluženo titulu MVP-ija poneo Tom Brejdi koji je ostvario četiri tačdaun dodavanja i ušao u istoriju kao igrač sa najviše tačdauna u finalima, ipak pravi junak pobede Petriotsa je bio Malkolm Batler.

U potpuno ludoj završnici i možda najuzbudljivoj ikada, kada su u pitanju mečevi za trofej "Vinsa Lombardija", ovaj ruki je poneo titulu heroja i centralne ličnosti meča, a evo i kako.

Na samo nekoliko sekundi pre kraja i privođstvu Nju Inglanda 28:24, Sijetl je došao na jednu jardu udaljenosti od N-zone protivnika i toliko im je falilo da postignu tačdaun za pobedu, ali ih je tu zaustavio Batler.

Uspeo je da preseče pas Sihoksa na samoj liniji i u poslednjem momentu, čime je izazvao oduševljenje ne samo među navijačima Petriotsa, već i divljenje među svim ljubiteljima ovog sporta širom sveta.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA