I CNN pitao Novaka za foliranje povrede! Evo njegovog odgovora!

Najbolji teniser sveta je i američkoj televitijskoj mreži odgovorio na priču koju su britanski mediji plasirali posle osvajanja Australijan opena

  • 54

Prvi teniser sveta Novak Ðoković izjavio je u intervjuu za CNN da mu je čast što se sa osam gren slem titula izjednačio sa legendama kao što su Andre Agasi i Ivan Lendl.

- Ne osećam da sam jedan od najvećih tenisera, iako je laskavo biti u društvu tenisera koji su osvojili osam gren slem titula. Legende kao što su Andre Agasi i Ivan Lendl ostavili su veliki trag u istoriji tenisa i velika je privilegija biti u njihovom društvu - rekao je Ðoković za CNN.

Prvi teniser Srbije ocenio je da svako ima pravo da iznese mišljenje, kada ga je novinar CNN pitao da prokomentariše spekulacije britanskih medija da je glumio povredu tokom finala Australijan Opena sa Endijem Marijem.

- Šta na to da kažem. Svi imaju pravo da javno iznesu svoje mišljenje i spekulišu o raznim stvarima. Sve šta sam imao da kažem, rekao sam juče na konferenciji za novinare. Ako sam time zadovoljio njihovu potrebu da znaju šta se dešavalo, dobro je. Ako nisam, žao mi je zbog toga - rekao je Ðoković.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DiD

    2. februar 2015 | 13:18

    Da je koji. Slucajem Nole katolik ne bitno iz koje zemlje bio bi heroj celog teniskog sveta, a da je prihvatio da igra za britansku zastavu kad su mu nudili, sada bi ti isti koji ga omalovazavaju pisali da je najbolji ikada. Ali zalim ovaj decko je Srbin i time se ponosi. A VI crknite od muke.

  • Beta

    2. februar 2015 | 14:02

    Bravo Nole care!Crknite dusmani koji ga mrzite!Vidi se vasa kultura.

  • Г&Н

    2. februar 2015 | 13:23

    Најбоље им причаш на терену. Певаш најлепше тениске арије против њихових љубимаца,па те зато и провоцирају. И не воле. Мрзе те,а диве ти се. Много им је тешко!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA