HEJTERI, GDE STE? Benzema, Bejl, Hames i Suarez imaju nešto za vas! (FOTO) (VIDEO)

Adidasova kampanja #ThereWillBeHaters je nedavno pokrenuta provokativnim novim spotom sa zvezdama

  • 0

Jedna od najpoznatijih kompanije sportske opreme "Adidas" lansirano je novu liniju fudbalskih kopački koje će sasvim sigurno u jednakoj meri izazvati hejt i strahopoštovanje.

Novi modeli adizero f50, Predator, Nitrocharge i 11Pro su se već pojavili na stopalima nekih od najboljih igrača sveta, a sada je red na ostale da budu "najomraženiji" igrač na terenu.

Ako i vi imate "hejtere", onda je to najveći kompliment. Sigurno nešto radite mnogo dobro! Najbolji igrači znaju da njihova odlična igra izaziva "hejt" kako protivnika na terenu tako i navijača na tribinama, a posebno na društvenim mrežama. Ipak, sve im to daje snagu i samopouzdanje da igraju još bolje. Oni uživaju u svojoj igri i ne izvinjavaju se zbog toga.

Adidasova kampanja #ThereWillBeHaters je nedavno pokrenuta provokativnim novim spotom sa zvezdama kao što su Geret Bejl, Luis Suarez, Hames Rodrigez i Karim Benzema, kao i novom linijom kopački napravljenih uz najnoviju adidas tehnologiju koja garantuje da će igra u njima za sve "hejtere" biti pravi spektakl.

adizero f50

Foto: Promo Foto: Promo

Kopačke adidas adizero f50 nose igrači koji postižu najviše golova na svetskoj fudbalskoj sceni. Kreirane su tako da pruže najveću moguću brzinu i pokretljivost. Revolucionarni novi dizajn sa grafikom „duha“, elegantna crvena boja i novo brendiranje sa 3 crte pretvoriće svakog igrača u fudbalera kome će zavideti na terenu. Sloj od materijala 3D dribbletex sa gornje strane omogućava bolje driblanje u mokrim i suvim uslovima. Đon je takođe potpuno redizajniran, pa sada ima novu prianjajuću teksturu i raspored krampona sa drugim nivoom prianjanja na osnovi prednje strane stopala, inspirisane kramponima za sprint.

Predator

Foto: Promo Foto: Promo

Nakon prošlogodišnje dvadesetogodišnjice ovih legendarnih kopački, i model Predator je redizajniran. Nova neverovatno mekana gornja površina pruža sve prednosti kože i sintetike. 3D projektovane SL gumene zone, uz novostvorene jastučiće od gela, pružaju najbolje moguće prianjanje na loptu i poboljšanu sposobnost preciznih paseva. Revolucionarni kontrolni okvir daje najbolji kontakt sa loptom, a providni đon pruža magični dodir i potpunu kontrolu.

Nitrocharge

Foto: Promo Foto: Promo

Model Nitrocharge je osnažen pomoću najnovije tehnologije. Energysling tehnologija je upotrebljena uz pojačanu oblast zaštitnih jastučića i mreže i pruža neuporedivu stabilnost. Nitrocharge je savršena kopačka za „mašinu –igrača” koji sam stiže od jednog do drugog šesnaesterca i pruža potpunu akciju na terenu.

11Pro

Foto: Promo Foto: Promo

Model 11Pro je najudobniji do sada i predstavlja savršenu kombinaciju elegancije i stila. Armatura pete i prednjeg dela stopala pruža bolju udobnost i povećanu stabilnost. Novi udobni đon takođe ima okvir koji raspoređuje pritisak na celu kopačku, dok novi manji kramponi savršeno prodiru u tlo. Kožna gornja površina pruža potpunu udobnost, kao i najveću moguću kontrolu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA