Partizan: IZDAJA narode! Naredni Gagićev klub potvrdiće ko stoji iza ove priče!

Crno - beli isitiču da će sledeći potez Đorđa Gagića potvrditi ko stoji iza priče odlaska centra srpskog šampiona

Povodom zahteva Đorđa Gagića za raskid ugovora, KK Partizan se putem zvaničnog sajta obratio javnosti.

Prenosimo ga u celosti:

"Ovakav potez treba nazvati pravim imenom - izdaja. Ako se odabere trenutak kad je to najnezgodnije, onda se izabrao trenutak. To nije ni malo spontano, to je nečija računica.

Nije ni malo slučajno da nas napusti centar, kada smo ostali na toj liniji najtanji. Izbor je bio nepogrešiv. Cela konstalacija događaja daje nam za pravo da možemo da sumnjamo.

Na osnovu sledećih poteza i odabira kluba za nastavak karijere, biće savršeno jasno ko stoji iza ovoga i ko na taj način realizuje svoje interese, jer ne verujemo da će samo na ovom da se završi.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Situacija u Partizanu je takva da je lako biti izdajnik.

Eliminacija Partizana je u toku, prepoznatljiva matrica se sada prebacuje na košarkaški klub".

Podsećamo, navijači crno - belih su burno reagovali na zvaničnoj stranici kluba na Fejsbuku, ali je velika većina pravdala Gagićev odlazak iz finansijskih razloga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile1970

    4. februar 2015 | 14:31

    Kad ste uzimali Vujanica,Tomasevica,Bogdanovica...tada je sve bilo u redu a sada je to perfidna igra.Stidite se licemeri.

  • КНН ЦЗ

    4. februar 2015 | 15:38

    Опет теорије завере,за све су други криви,најлакше је тако сакрити сопствену неспособност и лоповлук. Смучило се бре лику више да трпи терор давитеља за празне приче.

  • vwb

    4. februar 2015 | 14:18

    Perfidna igra,kojom se odgovornost prebacuje na drugoga,dok je uzimao najbolje Zvezdine igrace,nije izdavao saopstenja,sad kad nema politicke podrske,za kupovinu slika,od prodaje igraca,sad su drugi krivi,samo ne Mag.Zasto on ne trenira iz ljubavi,umesto sto uzima 400000 godisnje,za prodaju magle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA