Crnogorac dao Realu tri gola (VIDEO)!

Igrač Peking Guana upisao het - trik protiv kraljevskog kluba

  • 10

Dejan Damjanović je zasenio debi norveškog čuda od deteta za Real Madrid. Bivši napadač Železnika postigao je tri gola u remiju njegovog Peking Guana protiv rezervnog tima kraljevskog tima (3:3).

Crnogorski reprezentativac je het trikom ukrao šou mladom Martinu Odegardu, koji je upravo na ovoj utakmici debitovao u dresu  Real Madrida.

Norveški vudnderkind je ipak sa dve asistencije imao zapažen učinak. Šesnaestogodišnji Odegard je nekoliko meseci bio u centru medijske pažnje i fudbalska javnos je s velikom pažnjom pratila ovu utakmicu.

Na debitantskom meču je nosio dres sa brojem 10, a zanimljivo je da mu je saigrač jedan od sinova Zinedina Zidana. Budući as evropskog fudbala je na terenu proveo 63 minuta, a u skraćenom video snimku možete pogledati njegove asistencije i još nekoliko lepih poteza. A naravno, videćete i sjajne golove srpskog igrača.

Jedan od najvećih talenata koji se pojavio u poslednjih nekoliko godina imao je ponude brojnih evropskih velikana, ali je na kraju potpisao ugovor sa aktuelnim evropskim šampionom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leeds1986

    5. februar 2015 | 09:38

    Pa, jel crnogorac ili srbin?? U tekstu pise prvo crnogorski napadac, a na kraju srpski igrac???

  • Niksicanin

    5. februar 2015 | 00:49

    Dobar je to igrac. Steta sto ne igra za nasu reprezentaciju. Sigurno bi bio bolji spic od Mitrovica. Ako nista drugo, ono zbog iskustva.

  • misko ajkula

    5. februar 2015 | 00:25

    Veliki del Boske!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA