Grobari organizuju akciju kako bi pomogli Miši Tumbasu!

Najvatrenije pristalice crno-belih u nedelju kreću u Barič kako bi okrečili i sredili Mišinu kuću, ali i pomogli namirnicama

  • 32
Miša Tumbas, Sednica skupštine FK Partizan Foto: Milena Đorđević

Najpoznatijem navijaču Partizana je potrebna pomoć! I dobiće je jer su navijači crno-belih organizovali akciju kako bi pomogli Miši Tumbasu, koji živi u nehumanim uslovima u beogradskom naselju Barič.

Na Fejsbuk stranici ''Grobari 1970'' nalazi se obaveštenje u kom se pozivaju navijači Partizana da u nedelju (8. februar) u 10 časova krenu put Bariča. U saopštenju se navodi da će mu najpre očistiti kući i okrečiti je, kao i da će probati da mu obezbede frižider i krevet.

Takođe, navodi se da su potrebna sredstva za higijenu, namirnice, garderoba, per ćebadi, ali i materijal za krečenje.

Huligani pretukli Mišu Tumbasa, pa ga gađali petardama!

- Mi u okviru Partizana pomažemo na raznorazne načine. Najviše kada pobedimo jer se on tome raduje, kao što se raduje druženju sa nama. Kada ima zdravstvenih problema, obezbedimo mu lekarsku pomoć, zatim skupimo odeću i obuću za njega - istakao je trener Partizana Duško Vujošević koji je spreman da pomogne Tumbasu:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- On je genijalan za svoju kategoriju ljudi. Ume da se šali i nije slučajno u takvom stanju preživeo na ulici. Negde i na neki način svestan je svoje situacije. Voli decu i ona njega vole, što najbolje pokazuje da je dobar čovek.

- Teško mi sve pada jer ga volim i posebno sam zabrinut što nimalo ne vodi računa o zdravlju, već zadovoljstvo pronalazi u nekontrolisanom jelu, pa se u dobroj meri i ugojio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zzz

    7. februar 2015 | 11:47

    Miša je legenda.Dolazio je da gleda i klince od 12,13 godina iz malih klubova i navijao kao na pravom derbiju.Dobra duša ,ne znam ko je imao potrebu da povredi čoveka koji ne može da se brani i ničim ne zaslužuje takvu okrutnost.

  • Ivan

    7. februar 2015 | 12:02

    Svaka cast.!!!

  • Drakce

    7. februar 2015 | 12:20

    Bravo za akciju! Svaka cast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA