MASAKR - Tako Španci opisuju ono što se dogodilo u madridskom derbiju!

Španski mediji puni su kritike na račun zvezda kraljevskog kluba, a sa druge strane veličaju četu Dijega Simeonea

  • 1

Katastrofa Real Madrida u gradskom derbiju protiv Atletika udarna je vest u Španiji. Španski mediji puni su kritike na račun zvezda kraljevskog kluba, a sa druge strane veličaju četu Dijega Simeonea.

Atletiko je masakrirao Real! - prva je rečenica španske Marke u izvežtaju sa meča. Novinski list koji je tradicionalno naklonjen kraljevskom klubu navodi da je Atletiko istorijskom pobedom, koja će se pamtiti narednih decenija, potvrdio dominaciju u madridskom gradskom derbiju u poslednje vreme.

Atletiko se poigravao i ponizio Real: Četiri komada u Kasiljasovoj mreži za najubedljiviju pobedu posle 43 godine! (VIDEO)

Brojne kritike upućene su na račun trenera Anćelotija, koji nije imao plan da odgovori na agresivnu i snažnu igru koju je postavio Simeone. Nisu izostavljeni golman Kasiljas, koji je kiksirao kod prvog gola, a takođe ni indisponirani Ronaldo, Benzema, Bejl, Isko...

Printskrin: marca.com Printskrin: marca.com

Pranje na Kalderonu - naslov je španskog lista AS. Ovaj medij navodi da je Real bio kao grogirani protivnik u ringu, anemičan, zbunjen i neprepoznatljiv. Radost i sreću na prepunom Visente Kalderonu, remetilo je jedino sleđeno lice Florentina Pereza - napisao je njihov novinar u izveštaju sa utakmice.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U izveštaju pod naslovom Atletiko oprao Real, El Mundo Deportivo piše da se ne pamti tako dezorjentisana i bezopasna igra Real Madrida, čiji su igrači na terenu izgledali kao da igraju pod visokom temeraturom. Igra im je bila raspadnuta, bili su nemoćni da zaustave velikog rivala.

Fudbal je bio dobar, ali sve dobro je došlo od Atletika - stoji u izveštaju EL Paisa, koji ističe da su igrači Reala prvi put u Anćelotijevoj eri izgledali ovako loše na terenu, bez snage i karaktera. Ronaldo je bio lenj, njegovi saigrači bezidejni, dok je sa druge strane rival predvođen Simeoneom trijumfalno zavijorio pobednički barjak u derbiju Madrida.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA