Škuletiću povećana plata na 12.000 evra!

Crno-beli su morali da nakon odbijanja dve unosne ponude za napadača, učine nešto njemu zauzvrat

  • 3

Partizan je zimus zauzeo čvrtst stav po pitanju Petra Škuletića i tog da ga zadrži u timu još šest meseci. Ponuda Lila od tri miliona evra je glatko odbijena, a takođe i veoma unosna ponuda jednog kineskog tima. Međutim, crno-beli će to morati skupo da plate na drugoj strani.

Kako prenosi "Politika" nova uprava u Humskoj morala je zbog toga da nešto učini kako bi se centarfor osećao zadovoljnije i srećnije u klubu, iako je već glavom bio u inostranstvu. Zato su mu povećali platu na 12.000 evra mesečno što je dosta više u odnosu na njegova prethodna primanja.

To je bio epilog sastanka koji su Škuletić i njegov menadžer Radojica Božović imali sa čelnicima Partizana nakon propadanja njegovog transfera, a povećanje zarade je bio najvažniji uslov tih pregovora.

S obzirom na partije kakve je pružao jesenas, nema sumnje da je napadač zaslužio da dobije povišicu, naročito ako tako bude nastavio u prolećnom delu šampionata i titula se vrati u Humsku, jer jedino u tom slučaju će njegovo zadržavanje još šest meseci biti opravdano.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobarcina

    9. februar 2015 | 13:26

    DOBRA PLATA DOBAR IGRAC NEDAJTE GA BEZ 5000.000

  • MikiGrobar

    9. februar 2015 | 11:13

    To je odlicna plata za nasu ligu...ali na kraju ce orice bez obestecenja bojim se

  • Сима

    9. februar 2015 | 14:30

    Овој цепаници 12000?!Па ко је овде луд!Иако ми је криво што је отишао Данко видећемо овог "расног голгетера" шта може сам да уради у наставку сезоне!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA