ZVEZDA UCENILA LAZOVIĆA: Oprosti dug ili nećeš igrati na proleće!

Neobičan zahtev za zamenika kapitena crveno-belih kom ugovor ističe za šest meseci

  • 39

Crvena zvezda je ucenila Darka Lazovića! Tako se barem može zaključiti iz izjave generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića koji je, pre povratka u Beograd, obavio razgovore sa ofanzivnim vezistom.

Kako dnevni list Sporta saznaje, Lazoviću je predloženo da oprosti plate od januara do juna ove godine, pošto je već potpisao ugovor sa italijanskom Đenovom, kao i da mu se dug koji je dostigao 500.000 evra isplati u pet jednakih rata počev od septembra. Negativan odgovor znači eliminaciju iz tima za proleće.

- Hoćemo dogovor u zajedničkom interesu, a očekujem da igrač do kraja sezone ima status prvotimca. Neke stvari moraju da se definišu - rekao je Terzić za Sport.

Podsetimo, Lazoviću je nakon povrede Lukovića vraćena kapitenska traka koja mu je neočekivano oduzeta, a i te kako čudi ovakav potez crveno-belih kada se uzme u obzir šta je sve mladi Čačanin istrpeo na Marakani.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    9. februar 2015 | 22:43

    Devedesete su se vratile u sve sfere drustva.

  • Lamine

    9. februar 2015 | 22:45

    Ima li razlike između isterivanja duhova i uterivanja dugova?

  • asd

    9. februar 2015 | 23:37

    Vec peta godina kako ne pratim Srpski fudbal ako se uopste moze nazvati fudbal, ovo je sramota, posle kukaju kad ih uefa izriba, u drugu ligu i Zvezdu i Partizan pa neka se opamete malo, cisto sumnjam da nisu znali pre sastavljanja da nece imati da ga isplate, svi mladi talenti i treba da idu odavde sto ranije, nema ovde leba ni za koga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA