Navijači Reala protestom protiv Ronalda: Tvoj osmeh naš je poraz!

Najvatrenije pristalice ''kraljevskog kluba'' ponovo ''nagazili'' Portugalca nakon sastanka predsednika i sportskog sektora

  • 12

Teški dani usledili su u Realu nakon poraza od gradskog rivala Atletika! Predsednik ''kraljevskog kluba'' Florentino Perez održao je sastanak sa stručnim štabom i igračima zahtevajući objašnjenje za sraman poraz u derbiju odigranom u subotu.

Real je poražen rezultatom 4:0, što je bio jedan od sramnijih poraza Madriđana u istoriji, tako da je sastanak sa predsednikom bio neizostavan. Trajao je negdo od 13 pa skoro do 17 časova u ponedeljak, odakle su fudbaleri namrgođeni i uzrujani krenuli kućama.

Sastanak je održan u trening centru Reala gde su se okupili i navijači koji us imali poruku za Kristijana Ronalda.

- Tvoj osmeh je naš poraz - pisalo je na transparentu upućenom Portugalcu, a sve zbog rođendanske proslave koju je Ronaldo imao za vikend, gde je bio vidno nasmejan.

Navijači nisu prihvatili objašnjenje za Ronaldovu proslavu i javno su počeli sa protestima, iako je njegov agent pokušao da objasni kako je Ronaldo teško prihvatio poraz. Takođe, naveo je da su ga saigrači tešili dva sata i da proslava nije mogla biti odložena zbog rodbine koja je stigla iz inostranstva.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ~©Panco ©~

    10. februar 2015 | 00:44

    Toliko me nervira ovaj maneken od fudbalera.

  • Darko

    10. februar 2015 | 02:32

    I oni sebe nazivaju navijacima, pa cim krene lose za sve je kriv igrac kojeg su do skoro velicali i hvalili. Ja licno ne volim real(navijam za arsenal) ali brate mili, koji su to navijaci kad odmah zameraju, a kad se pobedjuje svi su tu. Pa sad je najvise potrebna podrska navijaca, lako je kad se pobedjuje

  • Aaaa

    10. februar 2015 | 02:10

    Tako ti je to sa nezahvalnim igracima...uradio je vise od 90% celog tima tokom cele sezone i sada zbog jedne utakmice odmah problem! Iskreno Ronalda nesto negotivim ali je realno najbolji igrac na svetu sto se tice svega, verovatno i u istoriji fudbala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA