Partizan odbio besplatan smeštaj od niškog hotela koji je hteo da pomogne!

Apartmani "Four rums" su hteli da izađu u susret šampionu Srbije i obezbede besplatno odsedanje ekipi tokom trajanja Kupa Radivoja Koraća, ali su se iz tabora crno-belih zahvalili na ponudi

  • 25

Finansijka situacija u Partizanu je veoma teška, to znaju svi koji prate košarku u Srbiji, ali ipak ih je izjava Duška Vujoševića da ekipa možda neće putovati u Niš na finalni turnir Kupa Radivoja Koraća, poprilično šokirala.

Prosto je neverovatno da najtrofejniji srpski klub i aktuelni šampion države izostane iz takmičenja u nacionalnom kupu, a razlog za to je u besparici i što nema novčanih sredstava da plati putovanje i smeštaj na jugu Srbije.

Međutim, ukoliko i dalje postoje problemi sa time, u taboru crno-belih ne moraju više da  brinu gde će spavati, jer su apartmani "Four rums" iz Niša odlučili da izađu u susret Partizanu i ponude im besplatan smeštaj za vreme trajanja takmičenja.

- Tačno je. Kada smo čula da je Duško Vujošević rekao da imaju problema sa pokrivanjem troškova puta i smeštaja, osoblje se dogovorilo da im se ponudi besplatno odsedanje kod nas. Nažalost, put ne možemo da organizujemo. Naša ponuda se odnosi samo na ekipu - igrače i trener. Najveći problem je što ne znamo da li su kreveti dovoljno rekli - rekla je za "Žurnal" recepcionerka Natalija Momirović.

Foto: telegraf.mk/Влатко Перковски Foto: telegraf.mk/Влатко Перковски

Iz ovog ugostiteljskog objekta su ovim povodom kontaktirali crno-bele i izneli svoju ponudu, međutim iz Partizana su se zahvalili i rekli da im u ovom trenutku takva usluga nije potrebna, ali su im iz "Four rumsa" kazali da su u slučaju da se predomisle dobrodošli u njihove apartmane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Davitelj partizan igokea

    10. februar 2015 | 22:29

    Sta vi vise hocete? Lepo vam nude besplatan smestaj, a vi kmecite. Treba da vas je sramota

  • ?

    10. februar 2015 | 23:02

    Da im je zaista potrebna pomoć i da zaista nemaju sredstva za put i smeštaj prihvatili bi korektnu ponudu u ovim teškim vremenima.

  • Radiša

    10. februar 2015 | 23:03

    Ma daj bre ko još sluša šta Dule lupeta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA