NI LAZOVIĆ VIŠE NE ĆUTI: Terzićeve izjave su neprimerene!

Ovakve izjave ne priliče klubu kao što je Crvena zvezda

  • 19

Oglasio se i Darko Lazović, momak koji je praktično prisiljen na zaista težak izbor, jer ukoliko igrač ne oprosti deo duga prema klubu, neće igrati za crveno-bele u predstojećoj polusezoni.

Lazović je od leta igrač Đenove, ali je informacija o uceni razbesnela sportsku, zvezdašku javnost.

- Najviše mi je krivo što se digla tolika frka. Sami znate i vi od koga ste dobili tu informaciju, da bi posle generalni direktor dao i neke izjave za koje mislim da nisu primerene, pogotovo jer je Crvena zvezda veliki klub. Takve stvari ne bi trebalo da se iznose u javnost, već da se reše unutar kluba - poručio je Lazović iz Turske preko kolega iz "Sport Networka".

- Iskreno, nisam nikom ni pričao šta sam ja pričao sa ljudima iz kluba, iako nije bio uopšte prijatan razgovor. Sinoć sam opet pričao i sa Slavišom Kokezom i trenerom Lalatovićem. Videćemo šta će se desiti u narednom periodu - nastavio je izlaganje Zvezdin kapiten (?).

Sedam najvećih grehova Zvezde prema Darku Lazoviću!

Foto Marko Todorović Foto Marko Todorović

- Oni su rekli svoje uslove i poštujem to što klub misli u vezi s tim što mi ugovor ističe za šest meseci, i mislim da sam zaslužio da to saznam na drugačiji način. Da su došli i normalno rekli, ne bi bilo nikakvih problema. Niti da li ću da se dogovaram za dug, da li ću igrati ili neću ovih šest meseci, to je stav kluba. Ja ću ga poštovati kao što sam i sve poštovao za sve godine ovde - rekao je Lazović i za kraj zaključio:

- Naravno da bih voleo da budem kapiten, to je velika čast, ali vidite i sami kakva je situacija u klubu. Pitanje je da li ću uopšte igrati. Rečeno mi je šta je rečeno, i ne bi trebalo više da pričam za medije dok se ne vidi da li ću igrati.

Video izjavu pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRS

    11. februar 2015 | 15:31

    Darko tuzi Zvezdu za svoj novac. i nemoraš igrati, ne dozvoli da te taj Terzić uzenjuje čovek za kim je bila raspisana poternica,

  • Nemanja Sever

    11. februar 2015 | 15:29

    Ne oprastaj nista, ni plate niti pristaj na smanjenje duga! A grmece sever jako, jedan je Lazovic Darko!

  • Bojan Padina

    11. februar 2015 | 15:43

    Lazović Darko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA