Trener koji je Zvezdi doneo najveću radost u istoriji, u Ruandi nije imao struju u stanu, pa je dao otkaz!

Ljupko Petrović je napustio Ruandu, a kao zvaničan razlog takve odluke naveo je nedovoljno kvalitetne pripreme pred mečeve Lige šampiona

  • 0

Šampion Ruande u fudbalu APR( Patriotska armija Ruande) ostao je bez trenera! Ljupko Petrović je napustio klupu ovog tima, jer kako je zvanično naveo ekipa nije imala kvalitetne pripreme pred mečeve Lige šampiona.

Srpski stručnjak, koji je Zvezdi doneo najveći trofej u istoriji kluba, istakao je da nije imao struju u stanu, a razlog odlaska je i to što nije dobio klupski auto na korišćenje.

Predstavnik kluba iz Ruande Adof Kalisa smatra da je Petrović izmislio razloge za odlazak i da je istina drugačija.

- Postoje računi da je električna energija uredno plaćana, a problem sa prevozom je zbog njegovog incidenta sa prethodnim vozačem. Izmislio je sve razloge jer je verovatno dobio ponudu nekog drugog kluba - rekao je Kalisa i dodao da je klub igrao na bitnim pripremnim mečevima, važnim za zemlju:

- Ti turniri su jako važni kako za našu zemlju ta koi za naš klub. Taj turnir je napravljen da bi se podigla svest kod mladih kada je u pitanju HIV, a Ombudsman kup ukazuje pažnju na korupciju - rekao je Kalisa.

Srbin je imao problem sa klupskim vozačem jer je insistirao da cveće koje je prevozio stavi na zadnje sedište, dok je vozač insistirao da ga smesti u gepek. Izgeda da je ova naočigled banalna situacija imala dublje značenje.

Petrović je inače doneo APR-u titulu 2014. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA