5 situacija u kojima su fudbalske zvezde poludele na terenu (VIDEO)

Utakmice na vrhunskom nivou podižu temperaturu do usijanja, a nekada i najbolji ne mogu da ostanu hladni

  • 0
Printskrin: youtube Printskrin: youtube

Intenzitet i drama fudbalskih mečeva često izvuku najbolje od fudbalskih bogova, ali nisu retki primeri kada isti ne ostanu imuni na pritisak i ispolje mračniju stranu karaktera. Prisetimo se pet situacija kada asovi nisu mogli da obuzdaju temperament.

1. Kristijano Ronaldo - Nedavno je Portugalac bezobrazno udario igrača Kordobe ali ostaće upamćeno njegovo odgurivanje Gvardiole posle kojeg je umalo nastala opšta tuča na terenu.

2. Lionel Mesi - Važi za mirnog i povučenog tipa, ali uz Kristijana Ronalda najbolji igrač današnjice itekako ume da pokaže prgavost. Tokom El Klasika 2013. pljunuo je ka klupi Madriđana.

3. Zlatan Ibrahimović - Naivni četvrti sudija je pokušao da uzme Zlatanovu flašicu sa vodom, a ovaj ga je počastio sočnim psovkama. Znajući narav Šveđanina i znanje borilačkih veština koje poseduje, sudija je dobro prošao.

4. Vejn Runi - U duelu sa Abduom Fajeom, tadašnjim fudbalerom Stouka, Runi je krvnički koristio lakat. Sve se dogodilo u blizini linijskog sudije, a zanimljivo je da popularni Vaza nije bio isključen.

5. Frank Riberi - Prošle godine u polufinalu Lige Šampiona protiv Real Madrida, eksplozivni Francuz bio je tempirana bomba. Ošamario je desnog beka kraljevskog kluba Danija Karvahala.

Na kraju, klincima širom sveta treba da budu idoli igrama na terenu, a da se potrude da im se ovakve stvari više ne ponavljaju.

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA