SRBIN NA UDARU: Englezi se pitaju da li je Ivanović ugrizao igrača Evertona? (VIDEO)

Srpski defanzivac iz Čelsija našao se u centru pažnje novinara na Ostrvu zbog svog ponašanja u duelu sa "karamelama" i nasrtaja glavom na protivnika zbog čega mu preti suspenzija na tri utakmice

  • 8

Branislav Ivanović je osoba o kojoj se priča i piše na Ostrvu. Nažalost, ovog puta nije lep povod i njegove odlične partije i golovi u poslednje vreme, već njegovo ponašanje na utakmici sa Evertonom, kada je potpuno izgubio kontrolu i sukobio se sa jednim igračem "karamela" i glavom nasrnuo na njega, a svemu tome je prethodilo i žestoko povlačenje za vrat.

Ono o čemu pišu gotovo svi engleski mediji jeste da li je srpski reprezentativac pokušao da ujede Džejmsa Mekartija prilikom nasrtaja glavom? Pre nekoliko godina iskusni defanzivac je bio žrtva ujeda Luisa Suareza, a sada svi pišu o tome da li je on učinio istu stvar?

Na video snimku se ne vidi dobro šta se dogodilo, vidi se hvatanje za vrat igrača ekipe iz Liverpula od strane kapitena Srbije kao i pokušaj udarca glavom, međutim, ne vidi se da li je tom prilikom i "zario" zube rame protivnika. Da je to učinio tvrde svi igrači Evertona, a prema nekim informacijama i sam Mekarti, dok iz Čelsija stižu, naravno, suprotne tvrdnje.

Ipak, bilo kako bilo ono što je sigurno jeste da Ivanoviću preti suspenzija od tri utakmice zbog čitavog ponašanja i pokušaja udaranja protivnika, iako to sudija nije video, ali baš kao i njegov saigrač Dijego Košta koji je kažnjen retrospektivno na osnovu snimka, isto bi moglo da se dogodi i u njegovom slučaju.

Takođe, istražitelji FA Engleske će gotovo sigurno pokrenuti i istragu o tome da li je srpski internacionalac ugrizao protivničkog igrača ili ne, a ukoliko se utvrde istiniti navodi koji dolaze sa "Gudisona" i da je zaista ujeo Mekartija, kazna će biti mnogo veća od tri utakmice.

Klub i Žoze Murinjo su potpuno stali iza jednog od najboljih igrača ove sezone, a portugalski trener je nakon meča poručio novinarima da ga ne zasmejavaju pitanjima o ugrizu, kao i da je zabrinut za svoju reakciju ukoliko bude još neko postavio slično pitanje o Srbinu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U svakom slučaju, Ivanović će najverovatnije dobiti zbog svog ponašanja zabranu nastupa na tri meča, što će biti veliki udarac za Čelsi, jer će propustiti finale Liga Kupa Engleske i dva meča u Premijer ligi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eastwood

    12. februar 2015 | 08:22

    Kako su ovi naši igrači glupi ! Suarez njega grizo sad sam počeo da grize !

  • Ha bree

    12. februar 2015 | 11:40

    Primio se Bane mnogo. Gledam skoro svaku tekmu on je nesto kao ljut i non stop prigovara nesto. Treba da se spusti na zemlju.

  • aba

    12. februar 2015 | 08:44

    pojeo ga je sinoc, ovaj se nije ni video pored baneta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA