10 dana pre dolaska na Marakanu, fudbaler Zvezde odbio unosnu ponudu sa Istoka!

Crnogorski napadač pre izabrao dres srpskog šampiona nego odlazak u Tursku ili Kazahstan

  • 8

Ime Petra Orlandića se tokom zimskog prelaznog roka spominjalo skoro koliko i Rade Krunić! Dok je novi vezista Borca iz Čačka svaki dan ''bio'' u novom klubu, napadač Zete je seljakan od Crne Gore do Partizana, Vojvodine i Crvene zvezde u kojoj je na kraju i završio.

Malo je falilo da Orlandić završi u Rusiji ili kazahstanu, odakle je imao unosniju finansijsku ponudu, ali se, ipak, odlučio za crveno-beli dres i dolazak na Marakanu.

- Tokom prelaznog roka bilo je mnogo spekulacija. Povezivan sam sa mnogim klubovima među kojima su bili Partizan, Vojvodina, jedan austrijski, jedan ruski i jedan kazahstanski klub ali je moje mišljenje bilo da je Zvezda najbolji izbor i prava prilika da se dokažem - rekao je Orlandić u intervjuu za Sportske i dodao:

- Crvena zvezda je najtrofejniji klub na Balkanu i fudbalska institucija u kojoj želim da se dokažem. Samo dobre igre i golovi mogu da utiču na to da se moje ime u Zvezdi poštuje a svakako da je primarni cilj titula na kraju tekuće sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin do groba

    12. februar 2015 | 13:11

    Kakva greska zivota, u Srbiju treba doci samo ako nemas izbora. Proces kao I svi bez dinara, cak bi trazili da tu njima platis

  • Deonisious

    12. februar 2015 | 12:13

    Rajko Mitic,ne Marakana!!!!

  • Vladan Tegeltija Telekom

    12. februar 2015 | 10:31

    Kakav danak neiskustvu. Pa zar mu nisu rekli da se u zvezdi ne igra za platu!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA