9:3 u glasanju za odlazak Škuletića: Iznenadićete se kad vidite ko je bio protiv

Zanimljiv ishod u Humskoj. Jedan od trojice koji je podigao glas je bio Ljubiša Tumbaković

  • 9

Odlazak Petra Škuletića bio je burniji nego što je iko pomislio, naročito kada se činilo da je posle neodlaska u Lil sve počelo da liči na ostanak najboljeg strelca Partizana u Humskoj do kraja sezone.

Iznenadna ponuda Lokomotive iz Moskve i ekspresno vraćanje Škuletića u Beograd kako bi se uskoro priključio ruskom timu doveo je do toga da potpuni nesnađeni čelnici Partizana u sredu zakažu vanrednu konferenciju za medije na kojoj su pokušali navijačima da objasne razloge prodaje ubojitog strelca.

Škuletić zaplakao na oproštaju od Partizana: Jednom u životu se dobija ovakva ponuda!

Zanimljivo je da nisu svi članovi Upravnog odbora bili za ili protiv odluke da se proda najbolji igrač jeseni koji će već u petak imati lekarske preglede u Moskvi.

Odnos 9:3 je bio na strani odlaska.

Interesantno, trojica koji su bili protiv prodaje su Ljubiša Tumbaković, kojeg navijači uglavnom apostrofiraju kao čoveka koji će najlakše pristati na prodaju igrača, glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić i Nele Karajlić, nekadašnji frontmen Zabranjenog pušenja.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Ipak, većina je bila za odlazak igrača i novac u kasi, tako da su ova trojica ostala u manjini i verovatno veći u očima partizanovaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA