GAGIĆ: Ovo je prava istina zašto sam otišao iz Partizana

Pogađa me to što me nazivaju izdajnikom, mene, koji sam ginuo za klub i odbio mnogo unosnije ponude, rekao je novi igrač Gazijantepa

  • 41

Bivši centar Partizana, Đorđe Gagić otvorio je dušu i u ispovesti za "Blic" ispričao zašto je i kako otišao iz Partizana.

Gagić je nedavno potpisao ugovor sa turskim Gazijantepom, a otkriva da ga je pogodilo što ga je klub nazvao izdajnikom..

- Zahvalan sam na pruženoj šansi u klubu, ali ti koji me nazivaju izdajnikom treba da znaju prvo pod kojim okolnostima je moja porodica došla u Beograd 1995. godine.

- Moji ugovori nisu bili teški milione,imam porodicu i čast i zbog toga sam svoj posao odrađivao maksimalno posvećeno i profesionalno do poslednjeg treninga - kaže Gagić.

On kaže da je zbog Partizana odbio mnogo unosnije ugovore.

NISAM IZDAJNIK

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

-Posle nastupa u reprezentaciji na Evropskom prvenstvu imao samo odlične ponude, čekao sam šansu kad su otišli stranci na mojoj poziciji. Međutim, postao sam marginalac sa malo minutažom.

Umesto izvinjena dobio sam etiketu izdajnika.. Opraštanjem duga Partizanu pokazao sam svoj odnos prema klubu - iskren je srpski centar.

Gagić je zatim otkrio zašto je odlučio da ode iz kluba:

- Jedini razlog odlaska je mala minutaža i moje nezadovoljstvo ulogom u timu. Mislim da sam zaslužio veću minutažu, da nisam igrač za klupu.

Foto: Marko Todorovic Foto: Marko Todorovic

- Pogodilo me je kada su me nazvali izdajnikom i osećao sam se jako loše. Prvi sam igrač koji je nazvan izdajnikom samo zato što je odlučio da ode iz kluba iako nisam imao nijednu ponudu.

ZAŠTO JE ODBIO  ZVEZDU?

Letos je mogao da pređe u tabor večitog rivala, dobije novac i igra Evroligu, ali je odbio.

-Tačno je da me je Zvezda zvala letos u prelaznom roku. Finansijki ponuda je bila odlična, ali o njoj nijednog trenutka nisam razmišljao. Odbio sam je bez da sam pitao Vujoševića ili nekog drugog. Ne bih to nikad uradio pre svega zbog sebe a onda i zbog saigrača - rekao je Gagić.

ZABOLELE SU ME REČI PAVLOVIĆA

Gagić je na kraju istakao da ga je poruka Saše Pavlovića na društvenim mrežama da "Najjači samo ostaju" dodatno slomila, ali je otkrio da je u dobrim odnosima sa Pavlovićem i da su se čuli nekoliko puta.

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krajišnik

    13. februar 2015 | 09:44

    Znam mu familiju, morali su pobjeci i napustiti svoju kucu u htvatskoj. Kao izbjeglice roditelji mu sigurno nisu mogli mnogo pružiti! Igrajuci košarku dobio je priliku da pomogne sebi i svojoj familiji, ali kako vidim to u partizanu nije bilo moguce! Pitam se sto je tu lose sto je odlucio da ode igrati u klub gdje može zaraditi za svoj život i da pomogne svojoj napacenoj familili!?

  • Ivan...

    13. februar 2015 | 09:34

    Ipak si trebao da ostaneš i da plaćaš da igraš. I da puniš džepove DVu (koji kupuje slike od viška love) i da pustiš da te davi na treninzima. E budale jedne sve Vas loži a on skida kajmak. partizan nije sportski klub. partizan je interesna sfera crnogorskih pojedinaca. BRUKA SRBIJE

  • Savos

    13. februar 2015 | 08:31

    Muka mi je od ovih sportista sto kukaju kako nemaju para, a mesecna plata im nije ispod 10 000e!Sta mi treba onda da kazemo za plate od 200e? Da se ubijemo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA